Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

"Rīgas ūdenim" neizdodas pārdot nekustamos īpašumus

Uz šodien rīkoto divu pašvaldības SIA Rīgas ūdens () nekustamo īpašumu izsoli ar sākumcenu 860 tūkstoši latu nepieteicās neviens pretendents, _Dienu _informēja _RŪ _preses sekretārs Arturs Mucenieks. Tādēļ uzņēmumam nāksies rīkot atkārtotu pārdošanu.  

Atklātas izsoles ceļā bija paredzēts pārdot īpašumus, kas atrodas Murjāņu ielā 70 un Turaidas ielā 1a. A.Mucenieks stāsta, ka šie objekti vairs netiek izmantoti un kļuvuši uzņēmumam neizdevīgi.

Murjāņu ielā tika izsolīts nekustamais īpašums, kas sastāv no 2,5 hektārus liela zemesgabala un būvēm - ūdens attīrīšanas stacijas, caurlaides, transformatora un rezervuāriem. "Tā ir veca ūdensapgādes stacija, kuru ir nesaprātīgi izmantot, jo Juglas ūdens attīrīšanas izmaksas ir lielas," skaidro A.Mucenieks.  

Savukārt nekustamais īpašums rūpnīcas VEF apkārtnē Turaidas ielā sastāv no zemesgabala ar platību 489 kvadrātmetri un būves - kanalizācijas pārsūknēšanas stacijas. Tā vairs nav nepieciešama, jo rīcībā ir modernākas iekārtas.

Murjāņu ielas īpašuma izsoles sākumcenu eksperti noteica 720 000 latu apmērā, bet Turaidas ielā esošajam īpašumam - 140 000 latu.

Līdzekļus par īpašumu pārdošanu RŪ paredzējis izmantot dažādām vajadzībām ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmas atjaunošanā, skaidro A.Mucenieks.  

RŪ pamatkapitāls ir 27,13 miljoni latu. Uzņēmumā ir vairāk nekā 1200 darbinieku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas