Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna
"Es tiešām sagaidu pozitīvas lietas no šīs NEPLP. Es nesagaidu destrukciju"

Belte: Jaunās NEPLP locekļi ir zinoši, ar savu redzējumu par darāmo

.Jaunās Nacionālo elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) locekļi ir zinoši, ar savu redzējumu par darāmajiem darbiem, intervijā aģentūrai LETA sacīja VAS Latvijas Televīzija (LTV) valdes priekšsēdētājs Ivars Belte.

"Es tiešām sagaidu pozitīvas lietas no šīs NEPLP. Es nesagaidu destrukciju. Cilvēki ir zinoši, cilvēki ir zināmi, un ir arī diezgan skaidrs, ko viņi grib izdarīt. Ceru, ka arī mums būs iespējas runāt, diskutēt un nākt ar savu pienesumu," sacīja Belte.

Viņš piebilda, ka kandidātiem, kas pretendēja NEPLP locekļa amatu, bija pietiekami interesants redzējums ne tikai par sabiedrisko mediju, bet arī par mediju telpas attīstību kopumā. "Kopumā līmenis bija pārsteidzoši labs. Līmenis bija par kārtu augstāks, nekā mēs to bijām pieredzējuši Dimanta kunga aizvietotāja meklējumos," sacīja Belte.

LTV valdes priekšsēdētājs neizslēdz, ka sabiedrisko mediju un informatīvās telpas jautājums aktualizējies, norisinoties dziļām diskusijām par šo tēmu, un NEPLP kandidātu redzējums ir šo diskusiju rezultāts.

Jau vēstīts, ka Saeima NEPLP locekļa amatos 19.janvārī apstiprināja bijušo VSIA Latvijas Televīzija programmu daļas satura redaktoru Ivaru Āboliņu, Latvijas Raidorganizāciju asociācijas izpilddirektori Guntu Līdaku, producēšanas un mārketinga kompānijas beach.lv dibinātāju, producentu Patriku Grīvu un Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes pasniedzēju Ievu Beitiku. Šāds Saeimas lēmums bija nepieciešams, jo 2.februārī beidzās pilnvaras četriem no pieciem NEPLP līdzšinējiem locekļiem. Darbu padomē turpināja tikai Ķezbere, kuru šajā amatā Saeima apstiprināja 2015.gadā.

Šonedēļ par NEPLP vadītāju iecelta līdzšinējā padomes priekšsēdētāja vietniece Ķezbere. Padomes priekšsēdētāja vietnieces amatā iecelts Āboliņš.

Top komentāri

Komunistu ieliktenis
K
Pirmā Baltijas Kanāla bijušais izpilddirektors Belte pats līdz šim ir bijis destruktīvs. Tērē nodokļu maksātāju naudu par filmām, kuras demonstrē laikā, kad normāls nodokļu maksātājs tās nemaz nevar skatīties.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē