Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Dombrovskis: Jauna medija izveides izmaksu lielāko daļu veido jaunas ēkas būvniecība

Lielāko summas daļu, kas tiek minēta apvienotā mediju koncepcijā, veido jaunas televīzijas ēkas būvniecība, bez kā pašlaik varētu arī iztikt, LNT raidījumā 900 sekundes sacīja premjers Valdis Dombrovskis (V).

V.Dombrovskis uzskata, ka pašreizējās Latvijas televīzijas ēkas uzturēšana ir neracionāla, taču nav nepieciešams būvēt jaunu ēku, jo ir pietiekams skaits brīvu ēku. Savukārt, Latvijas Radio, pēc premjera teiktā, ar telpām ir apmierināti, tāpēc varētu domāt par televīzijas pārcelšanu uz citām telpām.

Jau ziņots, ka Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) pagājušajā nedēļā lēma par jaunā Latvijas sabiedriskā elektroniskā medija izveides koncepciju. Padomes locekļi nolēmuši, ka jāveido jauns, vienots sabiedriskais medijs, kas darbotos ar vienotu redakcionālo sistēmu.

Koncepcijā lēstās sākotnējās izmaksas šī varianta īstenošanai ir 53,81 miljons latu, tai skaitā detalizētai situācijas izpētei un tehniski ekonomiskā pamatojuma izstrādei nepieciešami 240 000 latu. Daļēji izdevumus varētu segt no Eiropas Savienības finansējuma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ministra dīvainais plāniņš

Spiedošā demogrāfiskā situācija un darbaroku trūkums liek skatīties bērnu kopšanas atvaļinājuma saīsināšanas virzienā, raidījumā Spried ar Delfi šonedēļ, jāatzīst, visai drosmīgi paziņoja labk...

Teherānas mērenība

Ņujorkā notiekošās ANO Ģenerālās asamblejas 79. sesijā plašu ievērību piesaistīja Irānas jaunā prezidenta Masuda Pezeškiāna uzruna, kuras laikā izskanēja mājieni, ka Teherāna būtu gatava atkal no...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē