Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Girgensons: NHL Visu zvaigžņu spēle būs nozīmīgs notikums

Janvāra izskaņā Kolumbusā gaidāmā Nacionālās hokeja līgas (NHL) Visu zvaigžņu spēle būs nozīmīgs notikums, uzskata latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, kurš, pateicoties lielajai līdzjutēju aktivitātei, arī piedalīsies šajā pasākumā. 

"Ir patīkami saņemt šādu atbalstu no līdzjutējiem," portāls Buffalo News citē Girgensonu. "Domāju, paši fani bija vispriecīgākie saņemt jaunumus par manu iebalsošanu Visu zvaigžņu spēlē." 

"Vēl ne ar vienu par Visu zvaigžņu spēli neesmu runājis, taču tas būs nozīmīgs notikums. Šim pasākumam pēdējā laikā savas domas neesmu pievērsis, jo svarīgāks šobrīd ir Sabres klubs," uzsvēra latvietis. 

Girgensons, kurš pirmdien atzīmēs savu 21. dzimšanas dienu, šosezon 40 cīņās guvis 11 vārtus un izpildījis deviņas rezultatīvas piespēles, kas dod dalītu otro vietu komandas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. 

"Katrs, kurš redzējis spēlējam Bufalo Sabres komandu, zina, kas ir Grigensons. Tagad par viņu uzzinās arī pārējā hokeja pasaule," tikmēr izteicās Sabres galvenais treneris Teds Nolans. 

Girgensons ir pirmais Sabres hokejists kopš 2007.gada, kurš izraudzīts Visu zvaigžņu spēles starta pieciniekā. Pirms nepilniem astoņiem gadiem šāds gods tika vārtsargam Raienam Milleram, uzbrucējam Denijam Brīram un aizsargam Braienam Kempbelam. 

Latvietis kļūs par 30. Sabres hokejistu, kurš spēlējis NHL Visu zvaigžņu spēlē. 

Visu zvaigžņu spēle 25.janvārī norisināsies Kolumbusā. Šis paraugmačs nav norisinājies jau divus gadus, jo 2013.gadā to atcēla lokauta dēļ, bet pērn tas nenotika Soču olimpisko spēļu dēļ. 

Pēdējo reizi kāds no Latvijas hokejistiem NHL Visu zvaigžņu spēlē piedalījās 2003.gadā, kad tas bija aizsargs Sandis Ozoliņš. Viņš savas karjeras laikā Visu zvaigžņu spēlē piedalījās septiņas reizes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē