Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Kaktiņš: Dombrovskis vairs nav tik populārs kā pirms gada vai diviem

Premjers Valdis Dombrovskis (Vienotība) vairs nav tik populārs kā pirms gada vai diviem. Nevar teikt, ka viņš savu potenciālu un pienesumu politikā ir izsmēlis, tomēr jāapzinās, ka lielai daļai sabiedrības ir vēlme pēc kaut kā jauna, portālam Diena.lv sacīja tirgus un sabiedriskās domas pētījumu centra SKDS direktors Arnis Kaktiņš.

"Ja skatamies pēdējo trīs gadu aptauju datus, tad redzams, ka viņš šobrīd nav tik populārs kā pirms gada vai diviem. Jāapzinās, ka viņš ir viens no Vienotības atslēgas figūrām. Es negribētu teikt, ka viņa potenciāls un pienesums, ko viņš var dot Vienotībai, ir izsmelts. Viņam pašam būtu labi apzināties, ka to efektu, ko viņš ar savu personību un reklāmas kampaņas līdzekļiem panācis pirms pāris gadiem, diez vai tagad to ir iespējams sasniegt," domā A.Kaktiņš. Viņš norādīja, ka lielā daļā sabiedrības ir vēlme "pēc kaut kā jauna". "Nāk vēlēšanas un tad politiķi vēlas sabiedrībai kaut ko pārdot. Šādā statusā V.Dombrovskis jau trīs reizes ir pārdots. Vai viņu var pārdot ceturto reizi? Gan jau, ka var. Bet katru reizi pārfasēt un teikt, ka varētu būt negaidīti un spilgti rezultāti, nevar," atzina A.Kaktiņš.

Viņš gan neapstiprināja kuluāros izskanējušās ziņas par premjera nogurumu, jo tik bieži nevēro viņu televīzijas ekrānā un neseko līdz katram viņa solim.

Kā vēstīts, A.Kaktiņš intervijā Neatkarīgajai Rīta avīzei sacīja: "Ja pirms vēlēšanām būtu kāds līderis ar augstu atpazīstamību un daudzmaz labu slavu, tad šodien premjers būtu cits. Ja šāda alternatīva uzradīsies pēc mēneša vai pēc gada, Valda Dombrovska noriets būs sācies".

Jau ziņots, ka pats Ministru prezidents V.Dombrovskis noraidīja kārtējo reizi kuluāros izskanējušās runas par nogurumu un iespējamu darba pārtraukšanu, paužot apņēmību turpināt iesāktos darbus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ministra dīvainais plāniņš

Spiedošā demogrāfiskā situācija un darbaroku trūkums liek skatīties bērnu kopšanas atvaļinājuma saīsināšanas virzienā, raidījumā Spried ar Delfi šonedēļ, jāatzīst, visai drosmīgi paziņoja labk...

Teherānas mērenība

Ņujorkā notiekošās ANO Ģenerālās asamblejas 79. sesijā plašu ievērību piesaistīja Irānas jaunā prezidenta Masuda Pezeškiāna uzruna, kuras laikā izskanēja mājieni, ka Teherāna būtu gatava atkal no...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē