Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Kučinskis attaisnojis Vējoņa cerības

Valdība, kura Māra Kučinska (ZZS) vadībā strādā divus mēnešus, attaisnojusi Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa cerības. Tā prezidents atzinis intervijā LNT raidījumam 900 sekundes. "Cerības ir attaisnojušās," apstiprināja prezidents, gan uzreiz bilstot, ka "divi mēneši nav tas periods, par kuru var teikt, ka būtu izdarīts ļoti daudz darbu, jo komandai ir jāsastrādājas.

Tas arī bija mans uzstādījums. Katrā ziņā šai valdībai ir ļoti daudz dažādu izaicinājumu."Prezidents īpaši izcēla, ka valdībai jābūt kā vienotai komandai, jo "valdībā ar to lēmumu pieņemšanu nemaz tik viegli neiet". "Kučinska kungs to dara, lai valdība būtu kā komanda, kas ir spējīga pieņemt izsvērtus lēmumus Latvijas attīstībai. Tas, ka viņi ir uzsākuši darbu pie rīcības plāna, arī parāda to, ka premjers prasa no ministriem konkrētu rīcību. Jāsaka tā - domāju, ka valdību solījumi sabiedrībai mūs ir nogurdinājuši - izdarīsim to, izdarīsim šo, bet [sabiedrība] to neredz. Kučinska valdības pieeja, ka rīcības plānā ir jābūt konkrētām lietām, kuras valdība izdarīs, ir godīga attieksme pret mums kā iedzīvotājiem, pasakot: "Okej, mēs varam izdarīt šo un šo, bet vairāk mēs diemžēl nevarēsim izdarīt". Tāpēc rīcības plāns ir ļoti nozīmīgs, un atbalstu Kučinska kungu, ka nevar teikt tā: "Iedodiet man naudu, un es izdarīšu to un to. Mums rūpīgi jāskatās, kā tiek izmantota jau esošā piešķirtā nauda.""

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Cik klusai jābūt Vecrīgai?

Vasarā līdz ar āra kafejnīcu darbību un brīvdabas pasākumu norisi aktualizējas jautājums par to, kā sabalansēt izklaides biznesa un iedzīvotāju intereses, vienlaikus arī veicinot tūristu piesaisti.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē