Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Lagzdiņš: ZZS vēlme nokļūt valdībā ir loģiska un saprotama

No politiskā viedokļa ZZS rīcība, apmaiņā pret pozitīvu balsojumu Saeimā Latvijai būtiskos jautājumos prasot vietu valdībā, ir loģiska un saprotama, Rietumu Radio sacīja politiķis Jānis Lagzdiņš.

"Manuprāt, šādi rīkotos jebkura politiskā partija, kura vēlētos nokļūst valdībā," uzskata Lagzdiņš. Viņš šādā rīcībā nesaskatot neko nosodāmu. "Ir jāsaprot, ka tik nopietnu atbalstu šādā situācijā, ņemot vērā Latvijas politisko pieredzi un kultūru, nevar prasīt, neko nedodot pretī," sacīja Lagzdiņš. Viņš uzskata, ka situācija, kad partija "prasa zināmu politisku piekāpšanos un politiskās dividendes", Latvijas apstākļos ir normāla.

Jau ziņots, ka Zaļo un zemnieku savienība šogad cer nonākt valdībā, papildinot pašreizējo koalīciju, atklāja ZZS Saeimas frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis. Viņš arī norādīja, ka ZZS neesot īpašu prasību, lai iekļautos koalīcijā.

Tikmēr Vienotība paziņojusi, ka runās ar opozīcijā esošajiem politiskajiem spēkiem "Saskaņas centru" un Zaļo un zemnieku savienību (ZZS), lai nodrošinātu divas trešdaļas deputātu balsu parlamentā Latvijai būtiskos jautājumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē