Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Porziņģis: Varbūt esam vairāk noguruši morāli nekā fiziski

Latviešu talantīgā basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētā komanda Ņujorkas Knicks sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas, ko latvietis skaidroja ar spēlētāju morālo, nevis fizisko nogurumu.

Kā zināms, Knicks izbraukumā ar 84:97 zaudēja vienai no savām sekotājām Austrumu konferences kopvērtējuma tabulā Šarlotes Hornets. Porziņģis šajā mačā sameta 13 punktus.

Knicks komandai šonedēļ šī bija ceturtā spēle. Pirmajos divos mačos Knicks bija jāspēlē kopā trīs pagarinājumi, taču abus šos mačus izdevās uzvarēt. Savukārt tagad vienība piedzīvojusi otro zaudējumu pēc kārtas.

"Varbūt esam vairāk noguruši morāli nekā fiziski. Mums bija pāris grūtas spēles, kurās augām kā komanda. Šis ir mans pirmais gads, tāpēc cenšos saprast, kā būt svaigam uz katru spēli. Domāju, ka pārējie puiši labi zina, kā rūpēties par savu ķermeni, lai būtu gatavi katrai spēlei," sacīja Porziņģis.

Trešo spēli pēc kārtas Knicks sastāvā ceļgala savainojuma dēļ nespēlēja Lenss Tomass. "Viņš ir ļoti svarīgs spēlētājs mūsu komandai. Viņš vienmēr palīdz komandai aizsardzībā un ievieš enerģiju. Mums varbūt nedaudz pietrūka tā enerģija, ko viņš dod katrā spēlē," atzina latvietis.

Arī Knicks galvenais treneris Dereks Fišers uzskata, ka komandai pietrūkusi enerģija. "Mēs nespēlējām ar pietiekami lielu enerģiju, lai mums šajā spēlē būtu iespēja uzvarēt. Mums vienkārši laukumā bija pāris puiši, kuri ceturtajā ceturtdaļā centās spēlēt, taču nesatraucās par rezultātu."

Pēc trešās ceturtdaļas Knicks bija iedzinējos ar 21 punkta starpību, taču ceturto ceturtdaļu viesi iesāka ar 12:2 izrāvienu. Mača ceturtajā ceturtdaļā laukumā negāja Knicks līderis Karmelo Entonijs, kuram iekaisis kreisais ceļgals. Fišers pauda šaubas, vai viņš būtu Entoniju laidis laukumā, ja arī spēlētājs būtu vesels.

Ar 22 uzvarām 46 spēlēs Knicks atkāpusies uz Austrumu konferences desmito pozīciju, kamēr Hornets ar 21 panākumu 44 mačos ir pakāpusies uz 11.vietu.

Porziņģis savā NBA debijas sezonā 46 mačos vidēji spēlē guvis 14 punktus, izcīnījis 7,8 atlēkušās bumbas un bloķējis divus pretinieku metienus.

Nākamo spēli Knicks aizvadīs otrdien savā laukumā pret Oklahomsitijas Thunder.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē