Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Seržants: Visticamāk, tiks lauzts līgums ar Vitronic

Visticamāk, šonedēļ tiks lauzts sadarbības līgums ar fotoradaru uzstādītāju Vitronic Baltica un partneri. Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas deputāts Kārlis Seržants uzskata, ka līgums Latvijas valstij ir ļoti neizdevīgs un tas noslēgts _Vitronic Baltica un partneri___ interesēs, ziņo Latvijas Radio.

Līguma laušanas gadījumā valstij var nākties tērēt vairākus miljonus. Seržants uzskata, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam (KNAB) būtu jāizmeklē šī lieta un jāsauc pie atbildības vainīgie.

Jau ziņots, ka skaidrībai par tālāko rīcību saistībā ar fotoradariem jābūt līdz 28.septembrim, ko Valsts policija (VP) minēja kā iespējamo laušanas termiņu līgumam ar fotoradaru piegādātājiem V-Traffic. Iepriekš šis uzņēmums darbojās ar nosaukumu Vitronic Baltica un partneri.

Vitronic Baltica un partneri savlaicīgi nespēja izpildīt savulaik noslēgtā līguma saistības un uz Latvijas ceļiem uzstādīt 160 stacionāros fotoradarus, tāpēc VP paziņoja par nodomu lauzt līgumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vajag mūsdienīgus uzņēmumus

Finanšu ministrija šonedēļ paziņoja, ka saskaņošanai tiek virzīti Mikrouzņēmumu nodokļa likuma grozījumi, kas paredz vienkāršot mikrouzņēmumu nodokļa (MUN) režīmu. Šie grozījumi ir ietverti likumproj...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē