Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Brīvdienās sniegu Latvijā nomainīs lietus un kļūs nedaudz siltāks

Šajās brīvdienās Latvijā sniegu nomainīs lietus un sals saglabāsies tikai valsts austrumu reģionos, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Sestdien vietām vēl nedaudz snigs un debesis pārsvarā būs apmākušās. Gaisa temperatūra Kurzemē, jūras piekrastē, sasniegs +4 grādu atzīmi, bet Vidzemē un Latgalē saglabāsies neliels sals. Tomēr lielā daļā teritorijas gaisa temperatūra būs ap 0 grādiem vai nedaudz virs. Arī naktī uz svētdienu, 13.novembri, gaisa temperatūra daudzviet nenoslīdēs zemāk par 0 grādiem.

Svētdien sniegu nomainīs lietus un pašreizējās prognozes liecina, ka pēcpusdienā neliels lietus ir gaidāms Rīgā. Debesis dienas laikā daudzviet būs mākoņainas, taču brīžiem arī skaidrosies. Vakarā, gaisa temperatūrai pazeminoties, vietām uzsnigs.

Savukārt nākamnedēļ Latvijā ieplūdīs siltās gaisa masas, tāpēc negatīva gaisa temperatūra nedēļas pirmajās dienās saglabāsies vien valsts austrumos, citur tā būs virs 0 grādiem gan dienā, gan arī naktī. Kļūstot siltākam, strauji kusīs sniegs.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas