Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Būvdarbi turpinās 53 valsts ceļu posmos

Valsts autoceļu tīklā būvdarbi turpinās 53 posmos, pārsvarā uz reģionālajiem ceļiem, un šajos posmos aizvien ir spēkā satiksmes ierobežojumi, informē VSIA Latvijas valsts ceļi.

Lielākie satiksmes ierobežojumi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir Ventspils šosejas (A10) posmā no pagrieziena uz Ugāles dzirnavām (V1323) līdz Ūdensvada ceļam, kur noteikti ātruma ierobežojumi 70 un 50 kilometri stundā (km/h). Paredzamais remontposma šķērsošanas laiks 25 minūtes.

Lielākie satiksmes ierobežojumi uz valsts reģionālajiem autoceļiem ir ceļa Svente-Lietuvas robeža (Subate) (P70) posmā no Sventes līdz krustojumam ar ceļu Ilūkste-Ilze-Vitkušķi (V702), ceļa Inčukalns-Ropaži-Ikšķile (P10) posmā no Kangariem līdz Tīnūžiem un ceļa Alūksne-Ape (P39) posmā no Alsviķiem līdz Sapnīšiem.

Tāpat ievērojami satiksmes ierobežojumi uz valsts reģionālajiem autoceļiem ir ceļa Ilūkste (Virsaiši)-Bebrene-Birži (P72) posmā no Mazslatiem līdz Zasai, ceļa Pļaviņas (Gostiņi)-Madona-Gulbene (P37) posmā no Cesvaines līdz krustojumam ar ceļu Vecaduliena-Kaipi (V447) un ceļa Cesvaine-Velēna (P38) posmā no krustojuma ar ceļu Tirza-Jaungulbene-Liede (V430) līdz Velēnai.

Informācija par visiem būvdarbiem un satiksmes ierobežojumiem valsts autoceļu tīklā ir atrodama LVC interneta mājaslapā izvietotajā interaktīvajā kartē.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas