Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Gaidāms sals līdz -21 grādam

Piektdien saglabāsies auksts un laiks, bet naktī uz piektdienu valsts austrumos gaisa temperatūra noslīdēs līdz pat -21 grādam, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Naktī virs Rīgas līča turpinās veidoties gubu-lietus mākoņi, kas atnesīs sniegu vietām valsts rietumu daļā. Dažviet nedaudz arī putinās, snigšanas laikā būs pasliktināta redzamība un atsevišķos posmos ceļi būs slideni. Pūtīs mērens ziemeļu, ziemeļaustrumu vējš, kas piekrastē joprojām saglabāsies brāzmās līdz 15-18 metriem sekundē. Austrumos mākoņu būs maz, līdz ar to tur gaisa temperatūra pazemināsies līdz -16…-21 grādiem, bet rietumos, kur būs vairāk mākoņu, temperatūra pieturēsies -10…-15 grādu robežās.

Savukāt pa dienu, pastiprinoties augsta spiediena atzaram, daudzviet dienas laikā uzspīdēs saule, tomēr rietumos mākoņu būs vairāk un tur dažviet arī snigs. Snigšanas laikā redzamība būs pasliktināta un atsevišķos posmos ceļi būs slideni. Pūtīs lēns un mērens ziemeļaustrumu, ziemeļu vējš. Gaisa temperatūra rietumos gaidāma -8…-13 grādu robežās, bet austrumos termometra stabiņš nepakāpsies augstāk par -12…-17 grādu atzīmi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas