Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Jūrmalas dome pātrauc konkursu par tūrisma brošūras drukāšanu deviņās valodās

Jūrmalas pilsētas dome pārāk dārgu piedāvājumu dēļ pārtraukusi iepirkuma konkursu par brošūras _Jūrmala 2013 _drukāšanu un piegādi deviņās valodās Jūrmalas pilsētas domes Tūrisma un informācijas centra vajadzībām, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Šāds lēmums piektdien pieņemts, jo saņemtie piedāvājumi pārsniedza Publisko iepirkuma likumā noteiktās līgumcenas robežu - 20 000 latu.

Pašvaldība iecerējusi nākamgad drukāt A4 formāta brošūras ar 36 lappusēm 106 000 eksemplāru tirāžā, no kuriem lielākā daļa - 52 500 - būtu krievu valodā, 15 000 - angļu valodā, 7500 - vācu valodā, zviedru, latviešu un somu valodā - katrā pa 6000 eksemplāru, 6500 eksemplāru - lietuviski, 4000 - igauņu valodā, bet norvēģu valodā - 2500.

Saskaņā ar iepirkuma nolikumu norvēģu un somu valodā brošūras būtu jāizstrādā jau līdz nākamā gada 2.janvārim, latviešu, vācu un krievu valodā - līdz 14.janvārim, igauņu valodā - līdz 4.februārim, lietuviešu valodā - līdz 18. februārim, bet angļu un zviedru valodā - līdz 25.februārim.

Brošūras tika izdotas arī šogad, un pašvaldība 2013.gadā ieplānojusi veidot līdzīgus materiālus. Šā gada brošūrā atrodama īsa informācija par pilsētas vēsturi un Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāja Gata Trukšņa uzruna, kā arī plašs pilsētas tūrisma un kūrorta iespēju apraksts.

Šogad brošūru drukāšanu Jūrmalas dome iepirkuma konkursa rezultātā uzticēja SIA Veiters korporācija par 19 999 latiem, neieskaitot Pievienotās vērtības nodokli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas