Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Latvijas Televīzijai pārmet ideju zagšanu

Vecgada vakarā Latvijas Televīzija (LTV) piedāvāja Jaunā gada sagaidīšanas koncertu Dziesmas - leģendas jeb Viss kā pirmoreiz, tomēr tāpat kā pērn arī šogad bez ķibelēm neiztikt. Patlaban LTV virzienā izskan pārmetumi par, iespējams, zagtām idejām koncerta scenārijā, otrdien raksta laikraksts Diena.

"Viņi nospēra manas idejas," Dienai apgalvoja neatkarīgā producente Žaklīna Cinovska. Viņa bija viena no pretendentēm, kura iesniedza savu vīziju konkursā par LTV Vecgada programmas ideju un realizāciju, tomēr konkurss beidzās bez rezultātiem. Kā skaidroja Cinovska, konkursā viņa piedalījusies ar savu ideju saistībā ar horoskopiem, tomēr saņēmusi negatīvu atbildi. Scenārijs, pēc Cinovskas teiktā, noraidīts, jo komisija nolēmusi, ka horoskopu tēma Vecgada vakaram nav piemērota. "Piekasījās, pie kā varēja piekasīties, bet, neskatoties uz to, viņi nospēra manas idejas. To nevar pierādīt, bet koncerta scenogrāfija bija tāda kā man - galdiņi, trepes, lampas, neparastie dueļi utt. Tikai viss daudz sliktākā kvalitātē," sacīja Cinovska. "Paldies Dievam, ka es neuzrakstīju visas savas idejas. Man bija intuīcija, ka nevajag rakstīt, nevajag dalīties," atzīmēja Cinovska.

Tomēr, iespējams, tieši nepilnīgais scenārijs bija iemesls, kāpēc saņemts atteikums. Kā Dienai skaidroja Rīgas Stradiņa universitātes asociētā profesore un mediju eksperte Anda Rožukalne, kura bija viena no komisijas loceklēm, lai gan Cinovskas piedāvātajā variantā bija jūtama aizrautība, projekts nebija izstrādāts atbilstoši nolikumam. 

Plašāk lasiet Annas Bērziņas rakstā Latvijas Televīzijai pārmet ideju zagšanu otrdienas, 14.janvāra, laikraksta Diena 7.lpp.! 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas