Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

LTV Ziņu dienestu vadīs Iveta Elksne

Par Latvijas Televīzijas (LTV) Ziņu dienesta vadītāju izvēlēta Iveta Elksne. LTV žurnālistes redzējums par Ziņu dienesta darbību un attīstību vispārliecinošāk atbildis konkursa nolikuma kritērijiem, tāpēc viņa izvēlēta par dienesta vadītāju, paziņoja LTV pārstāve Laura Brokāne. Savu atbalstu I.Elksnes kandidatūrai jau iepriekš paudusi Ziņu dienesta komanda.

Jau ziņots, ka konkursā uz LTV Ziņu dienesta direktora amatu piedalījās 11 pretendenti, no kuriem uz 2. kārtu komisija izvirzīja četrus kandidātus - bijušo laikraksta Diena galvenā redaktora vietnieci Vikiju Valdmani-Rozenbergu, žurnāla Ir redaktori Anitu Braunu, līdzšinējo LTV žurnālisti Ivetu Elksni un Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes Komunikācijas studiju nodaļas lektori Olgu Proskurovu.

Konkursa 2. kārtā pretendentiem bija jāsagatavo savs redzējums par LTV Ziņu dienesta attīstību un jāatbild uz jautājumiem par šībrīža tendencēm televīzijas žurnālistikā un ziņu formātos, formu dažādošanu ziņu raidījumos un ziņu lomu sabiedriskajā televīzijā. Komisija uzklausīja kandidātus par šīm tēmām un secināja, ka I.Elksnes redzējums un atbildes vispārliecinošāk atbilst konkursa nolikuma kritērijiem, norādīja L.Brokāne.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas