Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Parakstu vākšana – brīdinājums politiķiem

Es nejūtu, ka būtu šausmīgi eksplozīva situācija, tomēr parakstu vākšanas process ir labs kā instruments vēlētāju rokās – intervijā Romānam Meļņikam saka politologs un sabiedrisko attiecību speciālists Filips Rajevskis.

Top komentāri

Viedoklis
V
Nauda ir, taču to iestādes un ministrijas nemākulīgi izšķērdē. Valsts kontrole to labi zina un ne reizi vien norādīja uz pārkāpumiem. Taču vainīgos pie atbildības sauc ļoti reti. Turklāt augsta ranga priekšnieki sev noteica nesamērīgi lielas algas, piemaksas, prēmijas, pabalstus. Kas tos kontrolē? Savukārt darbiniekiem tiek samaksāts krietni mazāk un pietuvinātiem vairāk, lai klusē. Kāpēc baidās iesaistīt arodbiedrības prēmiju un piemaksu piešķiršanā, atalgojuma noteikšanā? Tāpēc, ka tad daudziem priekšniekiem vajadzēs samazināt savus ienākumus. Dienesta transporta izmantošana personīgām vajadzībām, mobilos telefonus, datorus, un daudz kas cits tiek izmantots uz nebēdu. Visi šie sīkumi veido milzīgus miljonus. Komandējumi arī netiek kontrolēti, kur un priekš kam brauc. Kāds ir tā rezultāts. kas kontrolē? Šādu un daudz citu jautājumu pārpalikums. Tātad nauda ir, tikai vajag to saskatīt katrā ministrijā, iestādē, dienestā. To apliecinās Valsts kontrole, ja vien tiks iesaistīta.
priecīgais rajevskijs
p
par kādu brīdinājumu iet runa- vai tas domāts lembim, šļosim un bārdai, varbūt fiļipss varētu paskaidrot tuvāk, vai varbūt pīārists uzskata, ka kāds cits izņemot 3A nav tie, kas kontrolē mēdijus, tiesu sistēmu un daudzus reklāmistus kā FR
Reisam un Kariņam par mediķiem
R
Nospļauties.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas