Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Siliņa: Jāauditē SM pārziņā esošie uzņēmumi

Satiksmes ministrijas pārraudzībā esošie uzņēmumi ir jāauditē un šāds profesionalitātes izvērtējums ir vairāk nekā nepieciešams, pārliecināta Publisko izdevumu un revīzijas komisijas priekšsēdētāja Elīna Siliņa.

Jau ziņots, ka Satiksmes ministrijas pārraudzībā esošās AS Latvijas autoceļu uzturētājs (LAU) vadība centusies nodrošināties pret politiskiem satricinājumiem, aizslēpjoties aiz plāniem uzņēmumu reorganizēt, ieceļot valdes locekļus par dažādu jaunizveidotu departamentu direktoriem, svētdien vēstīja TV3 raidījums Nekā personīga.

"Jau pirms plānotās Satiksmes ministrijas pakļautībā esošo uzņēmumu darbinieku izvērtēšanas ir kļuvis skaidrs, ka profesionalitātes sietam daudzi no viņiem, visticamāk, izkristu cauri," skaidroja E.Siliņa.

Jau ziņots, ka Neatkarīgo deputātu grupa kopā ar Satiksmes ministru Aivi Roni aptuveni mēnesi vērtēs Satiksmes ministrijas uzņēmumos strādājošo cilvēku profesionalitāti - uzņēmumu iepirkumus, peļņas rādītājus, veikts auditus u.tml. E.Siliņa arī norādīja, ka pēc rezultātu izvērtēšanas varētu notikt vājāko kadru nomaiņa, taču "tas noteikti nenotiks politisku motīvu dēļ".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas