Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Studijām augstskolās varēs pieteikties elektroniski

No otrdienas Vienotajā valsts un pašvaldību pakalpojumu portālā_ www.latvija.lv _sāksies Vienotā pieteikšanās studijām desmit Latvijas augstskolās, portālu Diena.lv informēja Valsts reģionālās attīstības aģentūras pārstāvis Kristaps Prēdelis.

Studenti varēs pieteikties studijām Banku augstskolā, Daugavpils Universitātē, Informācijas sistēmu menedžmenta augstskolā, Latvijas Lauksamniecības universitātē, Latvijas Universitātē, Liepājas Universitātē, Rīgas Tehniskajā universitātē, Rīgas Starptautiskā Biznesa un ekonomikas augstskolā, Rēzeknes Augstskolā un Ventspils Augstskolā.

Vienotā sistēma un e-pakalpojums „Elektroniska pieteikšanās studijām pamatstudiju programmās”, topošajiem studentiem sniegs iespēju pieteikumus iesniegt jebkurā no šīm desmit augstskolām un pieteikties uz vairākām pamatstudiju programmām ar vienu pieteikumu. Pieteikties varēs gan elektroniski portālā www.latvija.lv, gan arī klātienē jebkurā no augstskolu uzņemšanas punktiem no 12. līdz 19.jūlijam.

Piesakoties elektroniski, topošajiem studentiem būs iespēja norādīt līdz 10 studiju programmām, ko varēs savirknēt vēlamajā prioritāšu secībā. Konkursa rezultātā reflektants tiks uz augstāko prioritāti, kurai kvalificējies. Vienota pieteikšanās maksa būs 20 latu, neatkarīgi no augstskolu un izvēlēto studiju programmu skaita.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas