Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Apšaudē Teksasas vidusskolā vismaz desmit nogalinātie

Piektdien izcēlusies apšaude vienā no vidusskolām Hjūstonas apkārtnē ASV Teksasas pavalstī, un ASV mediji un amatpersonas ziņo, ka tajā nogalināti vismaz desmit cilvēki un vēl desmit ievainoti.

Uzbrucējs ir aizturēts un identificēts kā 17 gadus vecs skolas audzēknis vārdā Dimitrioss Pagorcis, kurš uzbrukumā Santafē viduskolā bija bruņots ar bisi un revolveri.

Teksasas štata gubernators Gregs Abots pavēstījis, ka uzbrukumā nogalināti desmit cilvēki un vēl desmit ievainoti. Uzbrucējs sākotnēji esot vēlējies izdarīt pašnāvību, tomēr padevies policijai.

Likumsargi nopratina divus cilvēkus, vienam no kuriem varētu būt kaut kāda saistība ar uzbrukumu, atklājis gubernators.

Iepriekš tika ziņots par astoņiem nogalinātajiem.

ASV prezidents Donalds Tramps tviterī paziņojis, ka sākotnējās ziņas no Teksasas "neizskatās labi", piebilstot - "Lai Dievs visus svētī!"

Tikmēr vietējais šerifs tviterī ziņo, ka viens uzbrucējs atrodoties policijas izolatorā, bet otra persona ir aizturēta nopratināšanai. Šerifs arī pavēstījis, ka mediķi sniedz palīdzību kādam ievainotam policistam.

Vietējā skolu apgabala policijas priekšnieks Volters Brauns paziņojis, ka skolā un tās apkārtnē atrasti spridzekļi, aicinot ļaudis ievērot piesardzību.

Mediji vēsta, ka abi aizdomās turētie, domājams, ir Santafē Vidusskolas audzēkņi.

Kāda Santafē Vidusskolas skolniece Hjūstonas televīzijas kanālam KTRK pastāstījusi, ka vienā no klasēm ienācis bruņots vīrietis un atklājis uguni.

 

Top komentāri

Trollis JT
T
Atkal atkārtošos ... pievērsiet uzmanību - ASV lielā šaušana parasti notiek skolās, ap skolām un kaut kādā sakarā ar skolām... . Kas , sasodīts, notiek šajās skolās?
reptilis
r
Livonijas sabrukums sākās 1507.gadā...,kad ordenis kā militārs spēks slēdza savu darbību, latviešu un igauņu zemnieku vīriem atņēma tiesības nēsāt ieročus.
Nav labi
N
Ai manu vai,kā nu tā.Visulabākā valsts pasaulē,kur nav noziedzības,narkomānu,visi dzīvo pārticībā un laimē.Paradīze zemes virsū.Un še tev -šauj skolā.Nu kā tā var-laimes zemē šādi briesmu darbi.aVarbūt asv nemaz nav tik laba un jauka valsts?Kā ir ar pederastiem,narkomāniem,pilicijas patvaļu?Tik daudz cietumnieku?Nāvessodi?Kaut kas neštimmē?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Maskavā atceļ "nemirstīgā pulka" gājienu

Maskavā drošības apsvērumu dēļ rīkotāji atcēluši 9.maijā plānoto "nemirstīgā pulka" gājienu, kas daudzviet Krievijā ticis rīkots Otrā pasaules kara dalībnieku piemiņai, otrdien pavēstīja am...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits