Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

ASV notiek akcija Diena bez imigrantiem

Ceturtdien Amerikā notiek protesta akcija Diena bez imigrantiem, kuras laikā valstī dzīvojošie imigranti plāno neapmeklēt skolu un darbu, lai parādītu, cik svarīgi viņi ir valsts ekonomikai un dzīvesveidam, ziņo aģentūra Associated Press.

Akciju atbalsta imigranti visā valstī, un pasākumi plānoti Filadelfijā, Vašingtonā, Bostonā, Hjūstonā, Čikāgā un Ņujorkā. Informācija par to tiek izplatīta sociālajos tīklos. 

Protests ir atbildes reakcija ASV prezidentam Donaldam Trampam, kura administrācija ir solījusi pastiprināt valstī dzīvojošo nelegālo imigrantu deportāciju. Tramps plāno celt robežmūri ar Meksiku, vaino imigrantus augstajā bezdarba līmenī.

Tramps arī ir izdevis rīkojumu neļaut valstī ieceļot cilvēkiem no septiņām musulmaņu valstīm, taču, kā jau ziņots, ASV federālā apelācijas tiesa pagājušā nedēļā atteicās atjaunot bloķēto prezidenta izpildrīkojumu par bēgļu programmas apturēšanu un aizliegumu iebraukt ASV septiņu musulmaņu valstu pilsoņiem.

Top komentāri

antropologos
a
Senos laikos imigrantiem neviens nemaksāja pabalstus. Vairāk nekā puse uz ASV aizbraukušajiem eiropiešiem atbēga atpakaļ, jo viņi nespēja izsisties un tikt uz augšu. Man nebūtu iebildumu pret imigrantiem Eiropā, kas nesaņem nevienu eiro apbalstu, palīdzību vai dotāciju no nodokļu maksātāju naudas. Pabalstu tūristus jādzen mājās ar mietu.
:)
:
Cik tad isti strada Diena imigranti? Vai portala redakcija ari?
Jauki, tas atvieglos darbu policija
J
"It's great. If a restaurant closes, we know that it is staffed by illegals. Call 1-866-DHS-2-ICE to report such restaurants and suggest a immigration raid" http://preview.alturl.com/9n7t4
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits