Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis
Gan Ivanka, gan viņas vīrs Džareds Kušners Trampa administrācijā tikuši pie padomnieku posteņiem

Ivanka Trampa: Tēvs pēc Komija liecības ir optimistiski noskaņots

ASV prezidenta Donalda Trampa meita Ivanka Trampa intervijā telekanālam Fox pirmdienas rītā pauda, ka tēvs pēc atlaistā Federālās izmeklēšanas biroja priekšnieka Džeimsa Komija liecības sniegšanas Senāta Izlūkošanas komisijas priekšā ir "neticami optimistiski noskaņots". Jāatgādina, ka Komijs aizvadītajā nedēļā publiskoja septiņas lappuses garu paziņojumu, kurā tostarp norādīja, ka prezidents viņam prasījis pārtraukt izmeklēšanu par sava bijušā padomnieka Maikla Flinna saitēm ar Krieviju. Dienu pēc tam Komijs stājās ASV Senāta Izlūkošanas komisijas priekšā, kur izteicās, ka viņa atlaišanas kontekstā "Trampa administrācija vienkārši meloja".

Ivanka faktiski pauda to pašu, ko viņas tēvs aizvadītajā nedēļā - ka Komija liecība drīzāk strādāšot Trampam par labu.

Prezidenta meita, kura ir iecelta par prezidenta padomnieci, taču par savu darbu atalgojumu nesaņem, atzina - viņa neesot gaidījusi, ka politika būs tik nežēlīga, tomēr norādīja, ka šim darbam "nav jābūt vieglam". "Mans tēvs un šī administrācija grib ieviest pārmaiņas, mēs gribam darīt lielas un drosmīgas lietas, mēs lūkojam mainīt status quo," skaidroja Ivanka Trampa.

Jāatgādina, ka Ivankas dzīvesbiedrs Džareds Kušners arī ir ticis pie posteņa Trampa administrācijā un ir Baltā nama vecākais padomnieks. FIB uzsāktajā izmeklēšanā par Trampa administrācijas darboņu iespējamo saistību ar Krievijas amatpersonām izskanēja arī Kušnera vārds. ASV laikraksts The Washington Post vēstīja, ka Kušners Krievijas vēstniekam ASV Sergejam Kisļakam esot ieteicis izveidot slepenu saziņas kanālu starp Vašingtonu un Kremli. Kisļaks savai priekšniecībai esot ziņojis, ka Kušners ierosinājis izmantot diskusijām krievu diplomātiskās telpas, lai tādējādi acīmredzot apgrūtinātu to novērošanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits