Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Tramps atsakās atvainoties par rupjo uzbrukumu žurnālistei

ASV miljardieris Donalds Tramps, kurš izvirzījies līderpozīcijās cīņā par republikāņu Baltā nama nomināciju, svētdien atteicās atvainoties par plašu sašutumu izraisījušo rupjo uzbrukumu telekanāla Fox žurnālistei, taisnojoties, ka esot pārprasts.

Tramps izraisīja pārmetumu lavīnu ar saviem mājieniem, ka Fox žurnāliste Megina Kelija televīzijas debašu laikā viņam uzdevusi smagus jautājumus, jo viņai bijušas mēnešreizes.

"Var redzēt, ka viņai asinis nāk no acīm, asinis viņai nāk, lai arī no kurienes tas būtu," piektdien telekanālam CNN sacīja Tramps.

Tomēr jau svētdien telefonintervijā CNN viņš taisnojās, ka tikai "slimi" un "nenormāli" cilvēki varētu secināt, ka viņš runājis par Kelijas mēnešreizēm.

"Es loloju sievietes. Es vēlos palīdzēt sievietēm," pārraides State of the Union ēterā sacīja politiķis. "Kas gan varētu nākt klajā ar tamlīdzīgu spriedumu? Pat tikai padomāt par to varētu vienīgi slims cilvēks."

Vaicāts, kāpēc daudzi citi republikāņu nominācijas pretendenti un konservatīvie komentētāji nonākuši pie vienāda secinājuma, Tramps atbildēja: "Viņi vēlas būt politiski korekti. Viņi grib gūt punktus. Es aptaujās esmu līderpozīcijās."

Tramps arī norādīja, ka viņam nav "nekas" pret Keliju, tomēr uzstāja, ka žurnāliste viņam uzdevusi "negodīgus" jautājumus.

Pašu žurnālisti incidents īpaši nav satraucis.

"Viņš jutās, ka viņam uzbrūk. Tas nebija uzbrukums. Tas bija godīgs jautājums. Bet es saprotu. Viņš ir arēnā, un arī es esmu. Man tas šķiet normāli, ka ir zināms apjukums. Viņš tiks tam pāri," vēl pirms Trampa komentāra par "asinīm", sacīja Kelija.

Vaicāta par uzbrukumu sev, žurnāliste norādīja: "Esmu liela meitene. Tikšu ar to galā."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits