Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Baltijas valstu galvaspilsētās sarūk dīzeļdegvielas cena

Gan Rīgā, gan Tallinā, gan Viļņā pagājušajā darba nedēļā bija vērojams dīzeļdegvielas cenas kritums, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais benzīns arī šajā nedēļā bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena joprojām bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena, par spīti kritumam, bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā Circle K uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena šonedēļ nepiedzīvoja svārstības un arī šajā piektdienā bija 1,294 eiro par litru. Taču dīzeļdegvielas cena kritās par 0,8% - līdz 1,234 eiro par litru.

Savukārt Viļņā 95.markas benzīna cena šonedēļ samazinājās par 1,7% - līdz 1,127 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena šonedēļ saruka par 2,6% - līdz 1,057 eiro par litru.

Vienlaikus Tallinā Circle K uzpildes stacijās, tāpat kā Rīgā, benzīna cena bija stabila un arī šo nedēļu noslēdza pie 1,356 eiro par litru atzīmes, bet dīzeļdegvielas cena saruka par 0,7% - līdz 1,336 eiro par litru.

Autogāzes cena Tallinā arī šonedēļ nepiedzīvoja svārstības un bija 0,629 eiro par litru. Taču Rīgā tā samazinājās par 0,4% - līdz 0,563 eiro par litru, bet Viļņā tā pieauga par 4,6% - līdz 0,499 eiro par litru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits