Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ar augstām tehnoloģijām meklējot marihuānu, atrod jūrascūciņas

Britu policijas helikopters, kas ar augstas tehnoloģijas infrasarkanu starojumu detektoru meklējis piemājas siltumnīcas, kurās audzē marihuānu, aiz pārskatīšanās narkotiku apkarošanas specvienību uzsūtījis kādas skolnieces jūras cūciņu mājoklim.

Par to ziņo informācijas tehnoloģiju portāls "TheRegister".

Incidents sācies, kad helikoptera apkalpe pamanījusi intensīvu siltuma avotu kādā būdiņā privātmājas pagalmā netālu no Bredfordas pilsētas. Sildīts šķūnītis ziemas vidū licis policistiem aizdomāties, ka būdā īpašos siltumnīcas apstākļos tiek audzēta marihuāna.

Narkotiku apkarošanas specvienība trīs mašīnās ieradusies pie sākumskolas darbinieces Pemas Hārdkestlas mājas un izsaukusi viņu no darba, lai viņa būtu klāt aizdomīgās celtnes pārmeklēšanas brīdī.

Hardkestla policistiem paskaidrojusi, ka būdiņā dzīvo viņas meitas jūrascūciņas Saimons un Kenijs un tās silda elektriskais sildītājs. Atverot būdiņas durvis, policisti pamanīja divus snaudošos dzīvniekus un sildītāju un, kā raksta "TheRegister", tūliņ pagriezušies un aizgājuši. Vēlāk kāds policijas ierēdnis sievietei atvainojies.

Portāls raksta, ka gatavošanās policijas reidam esot sacēlusi kājās Hardkestlas kaimiņus, kas pulcējušies un pauduši bažas un neizpratni par notiekošo.

Kā izriet no informācijas internetā, marihuānas audzēšana piemājas siltumnīcās esot izplatīta vairākas valstīs un neparasta siltuma avotu un gaismu meklēšana no gaisa ar speciālu tehniku esot viens no veidiem, kā pamanīt šādu darbību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits