Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Brazīlijas policija "aiztur" narkodīleru apmācītu papagaili

Pirmdiena dažiem Brazīlijas policistiem bija visai neparasta darba diena - reida laikā viņiem nācies aizturēt ne tikai par narkotiku tirdzniecību aizdomās turētos, bet arī papagaili, kurš gandrīz izgāzis policijas reidu, brīdinot savus saimniekus, vēsta The Guardian.

Brazīlijas mediji raksta, ka papagailis esot īpaši apmācīts atpazīt policistus un brīdināt savus saimniekus, kolīdz pamana likumsargus. Policijai tuvojoties aizdomās turēto mājai, papagailis esot izsaucies: "Mammu, policija!" Tiesa, viņa pūliņi bija veltīgi - likumsargi nelielajā vienstāva ēkā gan aizturēja divas par narkotiku tirdzniecību aizdomās turētas personas - vīrieti un jaunu meiteni -, gan atrada iepakojumus ar kreku (kokaīna kristalizētā forma, kas tiek uzskatīta par atkarību visvairāk izraisošo šīs narkotikas paveidu).

"Acīmredzami putns speciāli apmācīts. Kolīdz ēkai tuvojās policisti, putns sācis skaļi klaigāt," secinājis viens no operācijā iesaistītajiem likumsargiem.

Pēc "aizturēšanas" putns gan vairs nedemonstrējot savas runas prasmes un turot knābi ciet. Brazīlijas raidorganizācija Globo ziņo, ka putns turpmākos trīs mēnešus pavadīs zooloģiskajā dārzā, kur mācīsies lidot un patstāvīgi izdzīvot, pēc tam papagaili, visticamāk, palaidīs brīvībā.

Top komentāri

TAUTIETIS
T
viņam draud mūža ieslodzījums !!!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievu lidlaukā Krimā atskanējuši sprādzieni

Naktī uz trešdienu atskanējuši sprādzieni krievu okupētajā Krimas pussalā netālu no Džankojas kara lidlauka, vēsta lietotnes Telegram kanāls Astra un citi vietējie mediji.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits