Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Darbā iekārtojusies 97 gadus veca amerikāniete

97 gadus vecā Mērija Počina iekārtojusies darbā ASV Rodailendas štata Vorvikas klīnikā.

Sirmgalve meklēja darbu aptuveni pusotru gadu, kamēr to atrada Kentas slimnīcā. Viņas pienākumi būs apmeklētāju un pacientu sagaidīšana pie galvenās ieejas un nepieciešamās informācijas sniegšana.

"Gadā es izskatu līdz tūkstotim iesniegumu no darba meklētājiem," teica slimnīcas viceprezidents Deivids Kempbels. "Taču, kad es iepazinos ar Mēriju, es sapratu, ka viņa tiešām ļoti grib strādāt. Turklāt viņā ir kaut kas īpašs, kas piesaista cilvēkus."

"Pieņemot darbā, mūsu slimnīca nekad nevienu nav diskriminējusi pēc tādas vai citādas pazīmes," ar gandarījumu atzīst viceprezidents. "Mums ir minimālais darbā pieņemšanas vecums - 16 gadi, taču par galējo vecumu nevar būt ne runas. Kaut arī Mērijai ir jau 97 gadi, tas nebūt nenozīmē, ka viņa nespēj kvalitatīvi veikt savus pienākumus. Mums tiešām bija vajadzīgs tāds cilvēks kā Mērija, un mēs viņu pieņēmām štatā."

Pati Počina atceras, ka pašā pirmajā darba vietā viņa pieņemta 1930.gadā un strādājusi par oficianti par vienu dolāru dienā. Viņas priekšpēdējā darba vieta bijusi nekustamā īpašuma aģentūra, no kuras viņa atlaista 2010.gada janvārī saistībā ar štatu samazināšanu.

Pagājušajā gadā tika ziņots par amerikānieti Heizelu Soaresu no Kalifornijas štata, kura 94 gadu vecumā saņēmusi diplomu par koledžas beigšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits