Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Eltons Džons vēlas adoptēt mazuli no Ukrainas

Slavenais britu mūziķis Eltons Džons pēc viesošanās Ukrainas bērnu namā paziņojis, ka labprāt adoptētu kādu ukraiņu bāreni. Mūziķis atzina, ka 14 mēnešu vecais puisēns Ļevs, ko viņš saticis bērnu namā, piesaistījis viņa sirdi.


Eltons Džons ir aktīvi iesaistījies dažādos labdarības projektos, kas saistīti ar cīņu pret AIDS. Kopā ar savu homoseksuālo dzīvesbiedru Deividu Fērnišu viņš apmeklēja Ukrainas bērnu namu, kur dzīvo ar HIV inficēti bērni. Daudzi no viņiem ir bāreņi, jo viņu vecāki miruši ar AIDS.


Eltons Džons atzina, ka līdz šim bija skeptiski noskaņots pret adopciju, bet bērnu nama apmeklējums mainījis viņa domas. «Deivids vienmēr gribējis adoptēt bērnu, bet es vienmēr teicu «nē», jo man ir 62 gadi, un domāju, ka mana dzīvesveida un biežās ceļošanas dēļ tas nebūtu godīgi pret bērnu.» Saticis mazo Ļevu, viņš mainīja savu nostāju un atzina, ka labprāt adoptētu puisēnu. Šo ieceri gan var apgrūtināt nesaskaņotā Lielbritānijas un Ukrainas likumdošana. Bērnus no trūcīgām valstīm pēdējos gados adoptējušas daudzas slavenības, piemēram, Madonna un Andželīna Džolija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits