Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Interneta izsolē piedāvā bērnu par vienu eiro

Vācijas varas iestādes paņēmušas savā aprūpē kādu septiņus mēnešus vecu mazuli, kura vecāki bija ievietojuši sludinājumu interneta izsoļu lapā eBay ar piedāvājumu pārdot bērnu. Zēns bija raksturots kā "gandrīz jauns mazulis", viņam noteiktā sākumcena bija viens eiro (70 santīmu). Mazuļa vecāki apgalvo, ka tas bija tikai muļķīgs joks, tomēr policija sākusi izmeklēšanu.

Sludinājumā bija rakstīts: "Pārdodu savu gandrīz jauno bērnu, jo tas kļuvis pārāk skaļš. Tas ir zēns, 70 centimetru garš." Sludinājumam bija pievienots mazuļa attēls. Vairāki lasītāji pamanīja aizdomīgo sludinājumu un informēja varas iestādes. Pēc divarpus stundām sludinājums tika izņemts no eBay lapas; neviens pirkšanas piedāvājums šajā laikā nebija izteikts. Bavārijas policija sāka izmeklēšanu pret mazuļa 23 gadus veco māti un 24 gadus veco tēvu, lai pārbaudītu aizdomas par bērnu tirdzniecību. Mazuļa māte taisnojas, ka nebija rēķinājusies ar sludinājuma ievietošanas sekām. "Tas bija tikai joks. Es gribēju pārliecināties, vai kāds izteiks piedāvājumu," viņa stāsta laikrakstam Bild. Paredzams, ka mātei tiks veikta psihiatriskā izmeklēšana, lai noskaidrotu, vai viņa varēs saņemt atpakaļ savu bērnu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ukraiņi atstājuši Vuhledaru

Ukraiņu vienības ir atstājušas Vuhledaru, lai saglabātu personālsastāvu, kara tehniku un ieņemtu pozīcijas turpmākai cīņai, trešdien paziņojusi Ukrainas armijas grupa "Hortica".

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits