Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Izmeklētāji: tiesnesi noslepkavoja pēc pasūtījuma; izveidots slepkavas fotorobots

Maskavas tiesneša Eduarda Čuvašova slepkavības vietā izmeklētāji atraduši svarīgus pierādījumus, ziņo NEWS.ru. Izveidots arī slepkavas fotorobots.

Jau ziņots, ka pirmdienas rītā savas dzīvesvietas nama kāpņu telpā tika nogalināts tiesnesis E.Čuvašovs, kurš pagājušajā nedēļā bija pasludinājis spriedumu tā saucamo skinhedu lietā.

Nozieguma vietā izmeklētāji atraduši pirkstu nospiedumus, cigarešu izsmēķus, matus, kā arī mikrodaļas, aģentūrai Interfaks pavēstījis avots izmeklēšanas iestādēs.

Izmeklētāju rīcībā ir arī ieraksts no videokameras, kas bija uzstādīta pie nama ieejas. Videoieraksts tiek pētīts, un, pēc cita avota ziņām, izmeklētāji varot pilnībā noteikt slepkavības izpildītāju.

Par tiesneša slepkavības iemesliem, kā raksta avīze Moskovskij komsomoļec, galvenā versija ir – tā bijusi pasūtījuma slepkavība. Slepkava nav slēpies un bijies, ka viņa seja būs redzama videokameras ierakstā. Viņš pašpārliecināti uzrunājis sētnieku, kad nav varējis iekļūt namā, turklāt slepkava nav izmetis arī pistoli. Kā pieļauj izmeklētāji, visticamāk, slepkavības organizatoru uzdevums bijis nozieguma demonstrēšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits