Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Ķīnā arestēts maniaks, kurš pagrabā turējis uzreiz vairākas gūsteknes - seksa verdzenes

Ķīnas policija aizturējusi kādu vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās, ka divus gadus savas mājas pagrabā turējis gūstā un regulāri izvarojis vairākas sievietes, kā arī nogalinājis divas no savām gūsteknēm, vēsta BBC News.

Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, 34 gadus vecais ugunsdzēsējs Lī Hao no Lojanas pilsētas Ķīnas Henaņas provincē izracis zem daudzdzīvokļu mājas pagrabtelpas divas istabas ar kopējo platību 20 kvadrātmetri. Šajās telpās Lī Hao turēja gūstā sievietes, ar kurām viņš iepazinās naktsklubos un bāros. Nereti varmāka izlaida savas gūsteknes no ieslodzījuma, bet tikai tādēļ, lai viņas par naudu sniegta seksa pakalpojumus citiem vīriešiem.

Vienai 23 gadus vecai sievietei, kas bija „atbrīvota” seksa pakalpojumu sniegšanai, izdevās vērsties pie policijas, un noziedznieks 6. septembrī tika aizturēts.

Atsaucoties uz izdevumu Southern Metropolis Daily, BBC News vēsta, ka Lī Hao regulāri izvaroja savas gūsteknes un deva tām ēdienu tikai reizi divās dienās, lai sievietēm nebūtu spēka mēģināt aizbēgt.

Kad pagrabā ieradās policija, tur atradās vēl trīs sievietes. Savukārt pagraba stūrī policisti atrada divu sieviešu mirstīgās atliekas, kas bija apglabātas seklā kapā. Lī Hao, kuram ir sieva un bērns, tika apcietināts, kad mēģināja bēgt no pilsētas. Šobrīd viņam tiek veikta psihiatriskā ekspertīze.

Jāpiebilst, ka pie Ķīnas žurnālista, kurš pirmais uzrakstīja rakstu par Lojanas varmāku, ceturtdien ieradušies divi vietējo varas iestāžu pārstāvji, kuri pieprasījuši, lai žurnālists atklātu informācijas avotus. Amatpersonas apgalvojušas, ka informācija par varmāku ir valsts noslēpums.

Žurnālists Czi Suiguans, laikraksta Southern Metropolis Daily darbinieks, pēc tam uzrakstīja savā Twitter mikroblogā: „Valsts kalpotājs divu gadu garumā turēja gūstā (6) sievietes, nogalināja divas no viņām un izmantoja visas kā seksa verdzenes. Tas ir parasts kriminālnoziegums un cilvēkiem ir tiesības zināt par notikušo. Kas tas par valsts noslēpumu? Tā drīzāk ir vietējās varas panākumu „slēpšana”.”

Notikušajam bija liela rezonanse Ķīnas internetā, daudzi no kura lietotājiem pauda žurnālistam savu atbalstu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits