Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Krīzes dēļ Īrijas skolēnus mudina nākt uz skolu ar savu tualetes papīru

Neparastu risinājumu finanšu krīzes risināšanai izvēlējusies kādas Īrijas skolas vadība, kas mudina skolēnus nākt uz skolu ar saviem tualetes papīra ruļļiem. Korkas rajona meiteņu skolas direktore Ketrīna O’Nīla uzsver, ka skolas resursus daudz lietderīgāk būtu izmantot skolēnu izglītošanai, nevis citu vajadzību nodrošināšanai. Īrijas finansiālo problēmu dēļ sarucis arī skolu uzturēšanai piešķirtais finansējums.


Īrijas laikraksts Irish Independent ziņo, ka oktobra sākumā skolēnu vecāki saņēmuši šādu vēstuli: «Dārgie vecāki! Laiku pa laikam mēs aicināsim jūsu meitu atnest tualetes papīra rulli un atdot to klases audzinātājai. Šie ruļļi būs domāti tieši jūsu meitas klasei un tos izdalīs audzinātāja. Mēs arīdzan aicinām, lai jūsu meitas mugursomā vienmēr būtu tualetes papīrs. Šādu soli nākas spert finansējuma samazināšanas dēļ. Mēs vēlamies samazināt izdevumus, lai valsts piešķirtā nauda tiktu izmantota jūsu bērna izglītošanai.»


K.O’Nīla taisnojas, ka šī vēstule nebija iecerēta vecāku aizvainošanai un to vajadzētu uztvert kā joku. Tomēr vecāki pauduši izbrīnu par skolas lūgumu, jo tas viņiem atsaucis atmiņā stāstus par savulaik Īrijā piedzīvoto nabadzību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits