Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Microsoft mākoņrisinājums Office 365 piedzīvojis tehniskas problēmas

ASV informācijas tehnoloģiju (IT) milža Microsoft piedāvātais mākoņrisinājums Office 365 vakar piedzīvojis tehniskas problēmas, apgrūtinot dzīvi daudziem lietotājiem Ziemeļamerikā, liecina IT portālu vēstītais.

Pēc to ziņotā, lietotāji nevarēja piekļūt e-pastiem, savukārt IT administratori nevarēja pārvaldīt kontus.

Portāls ZDnet no Microsoft saņēmis informāciju, ka tīkla problēmu dēļ traucējumi skāruši pakalpojumus, kas tiek sniegti, izmantojot vienu no Ziemeļamerikas datu centriem. Portāli ziņo, ka problēmas radušās arī Dynamics CRM Online lietotājiem, daži lietotāji sūdzējušies arī par failu glabāšanas pakalpojuma SkyDrive pieejamību.

TechCrunch vēsta, ka traucējumi ilguši vairāk nekā piecas stundas. Šādas problēmas atgadījušās pirmo reizi, kopš pakalpojuma palaišanas šā gada jūnijā.

Uzņēmums sola kompensēt klientiem dīkstāvi.

PCmag.com atgādina par citām problēmām, kas pēdējā laikā piemeklējušas mākoņpakalpojumu sniedzējus, tai skaitā Amazon nedienas, kā dēļ traucējumi radās citiem portāliem, kā arī grāmatvedības programmatūras izstrādātāja Intuit gadījumu. Portāls secina, ka līdz šim ieguvumi no pārejas uz mākoņpakalpojumiem nav izrādījušies atbilstoši cerībām.

Iepriekš Microsoft prognozēja, ka Office 365 Latvijā būs nākamā gada sākumā. Office 365 apvieno Microsoft Office, SharePoint Online, kas ļauj koplietot informāciju, e-pasta un ziņojumu risinājumu Exchange Online un komunikāciju serveru programmatūru Lync Online vienotā, mākonī bāzētā pakalpojumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits