Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Narkobanda Meksikā kļūdas dēļ nogalina līksmojošus pusaudžus

Visticamāk, ka kļūdas dēļ nedēļas nogalē narkokaru pārņemtajā Huaresas pilsētā Meksikas ziemeļos noticis slaktiņš jauniešu ballītē, kurā dzīvību zaudēja 11 pusaudži un trīs pieaugušie, ziņo BBC. 20 cilvēki ievainoti. Policija sākusi noskaidrot, vai kāds no nogalinātajiem nav bijis saistīts ar vietējiem narkotiku karteļiem. Aculiecinieki apgalvo, ka neviens no upuriem, kuri bija vecumā no 15 līdz 20 gadiem, nav nodarbojies ar narkotiku izplatīšanu.

Zināms, ka agrā svētdienas stundā pie ēkas, kurā jaunieši izklaidējās, piebrauca vairākas automašīnas, no kurām izlēca bruņoti vīri un atklāja uguni. Pēc tam viņi iebruka ēkā un turpināja apšaudi. Nogalināto līķi bija izsēti pa visu ēku, jo izbiedētie jaunieši centās aizmukt no varmākām. Aculiecinieki esot saskaitījuši 15 uzbrucējus.

"Tā noteikti ir bijusi liela kļūda," uzskata Marta Luhana, kura dzīvo kādā no blakus mājām."Es domāju, ka ir noticis pārpratums," sacīja aculiecinieks, kurš neatklāja savu vārdu.

Vietējās varasiestādes izmeklē iespēju, ka kāds no pasākuma dalībniekiem ir bijis saistīts ar narkobandām, jo esot skaidrs, ka uzbrucēji ieradušies kāda cilvēka meklējumos.

Huaresa ir kļuvusi par simbolu Meksikas narkokarteļu asiņainajā sacīkstē par pēc iespējas lielāku daļu ASV narkotiku tirgus. Pagājušajā gadā vien ar narkotikām saistītos noziegumos pilsētā bojā gāja vairāk nekā 2500 cilvēku, raksta AP.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits