Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Notiks atbalsta gājiens par bēgļu tiesībām

Sestdien, 27.februārī, daudzās Eiropas pilsētās, tostarp arī Rīgā, notiks atbalsta gājiens par bēgļu tiesībām, aģentūru LETA informēja domubiedru grupas Gribu palīdzēt bēgļiem pārstāve Insa Krēmere.

Gājiena dalībnieki pasākuma laikā demonstrēs savu atbalstu bēgļu tiesībām un mudinās Eiropas valstu valdības nodrošināt bēgļiem drošu un legālu ceļu uz patvēruma valstīm. Gājiena dalībnieki pieprasīs politiskajiem līderiem aktīvu rīcību droša ceļa nodrošināšanā tiem, kuriem nepieciešama aizsardzība.

Biedrība norāda, ka cilvēki, bēgot no karadarbības savā zemē, riskē ar savu dzīvību un pat ziemā šķērso Egejas jūru. Saskaņā ar ANO Bēgļu aģentūras datiem 36% bēgļu ir bērni, bet kopš 2015.gada septembra Vidusjūrā noslīkuši vairāk nekā 340 bērni, tostarp zīdaiņi.

Gājiens sāksies plkst.12 pie Raiņa pieminekļa un biedrība aicina tajā piedalīties ikvienu, kurš nevēlas noskatīties bēgļu ciešanās, atbalsta bēgļu tiesības uz drošu ceļu līdz drošām patvēruma vietām, kā arī iestājas par cilvēcīgu un cieņpilnu attieksmi pret bēgļiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits