Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Ņujorkas taksists atdevis pensionārei aizmirsto somiņu ar 20 000 dolāru

ASV preses atzinību izpelnījies kāds Ņujorkas taksometra šoferis, kurš nobraucis vairāk kā 80 kilometru, lai atdotu Itālijas tūristei aizmirsto somiņu ar vairāk kā 20 000 dolāru.


72 gadus vecā pensionāre Felicija Letjēri vairs nav ticējusi, ka izdosies atgūt ceļojumam paredzēto naudu, ko viņa Ziemassvētku vakarā aizmirsa Ņujorkas taksometrā. Taču somiņu atradušais taksists Mukuls Asaduzamans nevilcinoties nolēma atdot sievietei pazaudēto naudu. Somiņā viņš atradis sievietes adresi un nobraucis vairāk kā 80 kilometru līdz Longailendai, lai atdotu naudu. Taču neviens nav bijis mājās, tādēļ taksists atstājis savu tālruņa numuru un devies atpakaļ uz Manhetenu. Pēc dažām stundām viņam piezvanīja F.Letjēri tuvinieki, kas bija ļoti pateicīgi par taksista rīcību.


28 gadus vecais M.Asaduzamans atteicies pieņemt jebkādu atlīdzību. Viņš ir ieceļotājs no Bangladešas, kurš Ņujorkā studē medicīnu. M.Asaduzamans uzsver, ka māte viņam bērnībā mācījusi būt godīgam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ukraiņi atstājuši Vuhledaru

Ukraiņu vienības ir atstājušas Vuhledaru, lai saglabātu personālsastāvu, kara tehniku un ieņemtu pozīcijas turpmākai cīņai, trešdien paziņojusi Ukrainas armijas grupa "Hortica".

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits