Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Studenti izsvilpj spiedzi Čepmenu

Krievijā studenti protestējot sagaidīja no ASV izraidīto krievu spiedzi Annu Čepmenu. Jaunieši zināmāko pagājušā gada krievu spiegošanas skandāla dalībnieci uzņēma ar saukļiem «Kremlis un pornoindustrija - uz citu pusi!» un «Čepmena, pazūdi no universitātes!», nosprostojot ieeju zālē, kurā bija paredzēta sievietes uzstāšanās.

Presē par apburošo skaistuli izslavētā A. Čepmena pēc savas ierosmes ceturtdien bija ieradusies Sanktpēterburgas Valsts universitātē, lai sniegtu vieslekciju Kā kļūt par līderi mūsdienu pasaulē. Pēc tam, kad viņai izdevās iekļūt telpā pa citām durvīm, zālē klausītāju rindām pievienojās arī protestētāji.

A. Čepmena par spīti incidentam sākusi lekciju, uzsverot: «Ja jūs no manis neko nevarat iemācīties, varat iet pastaigāties.» Kā ziņo NEWSru.com, sieviete piebildusi: «Bet es esmu gatava dialogam, un gribētu pateikties par to, ka jūs man ziedojat savu laiku. Jūs mani zināt no pasūtītiem avīžrakstiem, taču šī reakcija man ir labs veids, kā piezemēties uz zemes.»

Pēc neviesmīlīgās sagaidīšanas A. Čepmena «veiksmes formulu» izklāstīja vien desmit minūšu laikā, uzsverot patriotisma un garīguma lomu. Lekcijas dienas rītā izskanēja ziņas, ka spiedzes viesošanās atcelta. A. Čepmena neesot vēlējusies, lai universitātē ierodas žurnālisti.

A. Čepmena pēc atgriešanās dzimtenē kļuvusi par masu mediju zvaigzni, fotografējoties glancētiem vīriešu žurnāliem un vadot televīzijas šovu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits