Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Suņi slepkavas terorizē Sicīlijas dienvidu pilsētas

Desmitgadīgais Džuzepe Brafa svētdien Modikas pilsētā Sicīlijas dienvidos vizinājās ar divriteni, bet negaidīti viņu no tā notrieca suņi un līdz nāvei saplosīja.
Bars asinskāru un agresīvu suņu iedvesuši bailes Sicīlijas reģionā Itālijā, jo klaiņojošie četrkājaiņi pēdējās dienās divreiz uzbrukuši cilvēkiem. Viens gadījums beidzās letāli. Policija sākusi bīstamo dzīvnieku ķeršanu, vēsta BBC.

Savukārt otrdien saniknotie dzīvnieki uzbruka un nežēlīgi sakropļoja kādu 24 gadus vecu vācu tūristi, kura bija devusies pastaigā pa pludmali netālu no Raguzas pilsētas. "Viņas seja gandrīz pilnībā tika sakropļota," sacīja mediķis Kristians Ilardi, kurš palīdzēja sievietei tūlīt pēc uzbrukuma. "Viņas dzīvībai draud briesmas smago ievainojumu dēļ."

Varas iestādes apgalvo, ka vairāki desmiti dažādu šķirņu suņu pieder kādam vietējam iedzīvotājam, kurš pret tiem izturējies cietsirdīgi un turējis badā. Aizdomās turētais jau ir apcietināts. Itālijā sašutumu izraisījis tas, ka policija iepriekš noķertos klaiņojošos suņus nodevusi šim cilvēkam, jo domājusi, ka viņš par tiem parūpēsies.

Līdz šim policija notvērusi aptuveni 40 izbēgušo suņu. Amatpersonas likušas tos nogādāt iežogotā teritorijā, jo nekur Raguzas apkaimē nav suņu patversmes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits