Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs

Trīs ungārus tiesā par vācu miljardiera mirstīgo atlieku zādzību un izpirkuma pieprasīšanu

Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā tiek tiesāti trīs ungāru vīrieši par to, ka viņi nozaguši vācu miljardiera Frīdriha Karla Flika mirstīgās atliekas un pieprasījuši izpirkumu par tām, ceturtdien paziņoja tiesa.

"Aizdomās turēto pirmā uzklausīšana notika otrdien," bet nākamā tiek plānota ne agrāk par 8.maiju, sacīja tiesas preses sekretāre. Aizdomās turētie Barnabāšs Sirāki, Lāslo Farago un Zoltāns Naģs tika aizturēti Ungārijā 2009.gada decembrī un noliedz savu vainu.

Zārks ar Flika līķi tika nozagts 2008.gada novembrī no mauzoleja kapsētā Austrijas dienvidu pilsētā Feldenā. Aizdomās turētie to izdarījuši pēc tam, kad bija nostūmuši malā 100 kilogramus smagu granīta plāksni. Izsekojot zagļu elektroniskā pasta saraksti, viņiem pēdas tika sadzītas Ungārijā.

Zagļi pieprasīja no Flika ģimenes izpirkumu sešu miljonu eiro (4,2 miljonu latu) apmērā un daļu no tā saņēma divos maksājumos - pa 100 tūkstošiem eiro (70,3 tūkstošiem latu) katrā, informēja Austrijas policija .

Miljardiera atraitne Ingrīda Flika piedāvāja 100 tūkstošu eiro (70,3 tūkstošu latu) atlīdzību par viņas vīra mirstīgo atlieku atdošanu. Zārks ar Flika mirstīgajām atliekām tika atrasts Budapeštā un nosūtīts viņa ģimenei.

Fliks, kurš 2006.gadā nomira 79 gadu vecumā, tolaik bija 94.vietā pasaules bagātāko cilvēku sarakstā, ko bija publicējis žurnāls Forbes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits