Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Ukraina pārtrauc valsts pakalpojumu sniegšanu teroristu kontrolētajās teritorijās

Ukrainas prezidents Petro Porošenko sestdien devis rīkojumu pārtraukt visu valsts sabiedrisko pakalpojumu sniegšanu Krievijas atbalstīto bruņoto bandu kontrolētajās teritorijās.

Rīkojums attiecas uz tādām valsts iestādēm kā skolas, slimnīcas un glābšanas dienesti, aģentūrai AFP paskaidroja kāda augsta ranga drošības dienestu amatpersona, kas vēlējās palikt anonīma.

Porošenko uzdevis vadībai nedēļas laikā "pārtraukt valsts uzņēmumu, institūciju un organizāciju darbu dažādās teritorijās, kur tiek veikta pretterorisma operācija".

"Tas ir izšķirošs solis, spēles ir beigušās," piebilda amatpersona, ar kuru runāja AFP. "Visas valsts finansētās struktūras no turienes tiks izvestas. Ukraina tās vairs nefinansēs."

Top komentāri

Utte
U
Tiem kas te murgo par kautkādu navarasiju! Tāda ir pastāvējusi tikai 18 gadus kaut kādas Katrīnas valdīšanas laikos. Un atradās tā vairāk uz dienvidiem, bez Luganskas un Donbasa. Pārējais ir tikai puķļera murgi.
Raksturs
R
Tas ir lieliski, jo līdz ar to Krievijai ir pilnas tiesības šo teritoriju pārņemt savā aizgādībā! Jo Kijevas teroristiskais grupējums un pseidovaldība labprātīgi atteikušies no šī reģiona! Malači! Bet runājot bez ironijas, diemžēl Kijevai nav naudas, lai veiktu jebkādu sociālo atbalstu pat savā "brīvajā" teritorijā, un viss šis cirks ir mākslīga iziešana no neērtās situācijas, lai nebūtu jāpaziņo, ka nauda izsīkusi. ASV arī savu lielo mīlestību pret Ukrainu nav apliecinājusi ar ekonomisko palīdzību, jo vienīgie daži miljoni tika iedoti bruņojumam, tas ir, - konflikta saasināšanai. Dīvaina mīlestība, kuras rezultātā Ukrainu gaida pamatīgs trūkums. Rietumi, jūs tā mīlat Ukrainu un jums tā rūp tās "brīvība" jau trešo reizi 15 gadu laikā, taču Kijevas sociālo budžetu piepildīt pat neplānojat.
Peķka atzīst
P
Novorossijas neatkarību, bet to pasniedz naciķiem tīkamā mēlē
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits