Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Vai princis Harijs kāzās būs pārāk piedzēries, lai pabeigtu runu?

Tuvojoties Lielbritānijas prinča Viljama kāzām, briti aizvien dedzīgāk liek naudu uz dažādām ar karaliskajām kāzām saistītām derībām - cik ilgi Keita Midltone liks gaidīt savam izredzētajam pie altāra? Kādā krāsā būs karalienes tērps? Vai prinča Viljama brālis Harijs būs pārāk piedzēries, lai pabeigtu savu runu?Kā norāda bukmeikeru kantora "William Hill" eksperts Rūperts Adamss, tik liela aktivitāte karaliskajās derībās nav novērota vairākus desmitus gadus.

"Runājot par karaliskajām derībām, kāzas radījušas īstu sprādzienu. Domāju, ka iemaksātā summa būs tikpat liela kā visās karaliskajās derībās pēdējos 30 gados kopā."Kā prognozē britu bukmeikeri, briti uz dažādām karaliskajām derībām kopumā varētu kopumā uzlikt vairāk nekā vienu miljonu sterliņu mārciņu (793 000 latu). Tas nav daudz, ja salīdzina to, kas tiek likts uz sporta spēļu iznākumiem, tomēr Lielbritānijas mērogiem tā ir iespaidīga summa derībām jebkādā citā jomā. Tā, piemēram, uz britu populārāko televīzijas raidījumu, talantu šovu "The X Factor" parasti tiek likts desmit reižu mazāk."Kā ar sportu nesaistītu notikumu to apsteidz vienīgi pāvesta ievēlēšana 2005.gadā," norādīja kompānijas "Paddy Power" pārstāvis Darens Heinss.Briti liek naudu uz karaliskajām derībām jau desmitiem gadu - daudzi derēja uz to, kādu vārdu princese Diāna iedos savam vecākajam dēlam - taču tagad lielākie bukmeikeri derību klāstu paplašinājuši."William Hill" piedāvā derēt uz to, vai princis Viljams uz Bekingemas pils balkona noskūpstīs Keitu Midltoni uz vaiga vai lūpām, vai viņa tēvs raudās ceremonijas laikā un vai princis Harijs noķers līgavas pušķi. Tāpat bukmeikeri piedāvā izdarīt likmes uz to, vai pāra automašīna salūzīs pie Vestminsteras abatijas un vai Midltone pametīs Viljamu pie altāra. Iespējamība, ka princis Harijs būs tik ļoti piedzēries, ka nespēs pabeigt savu runu, tiek vērtēta uz 25 pret 1."Paddy Power" mājaslapa pieņem likmes uz to, vai līgavas kleitu būs veidojusi modes nama "Alexander McQueen" dizainere Sāra Bērtone. Šāda iespējamība tiek vērtēta uz 2 pret 1. Citu iespējamo līgavas kleitu dizaineru vidū ir Brūss Oldfīlds un Džaspers Konrans.Tikmēr "Ladbrokes" piedāvā izdarīt likmes uz to, kāds piektdien būs laiks un kādā krāsā būs karalienes Elizabetes II galvassega.Lai arī interese par derībām ir liela, bukmeikeri norāda, ka nebūt nenozīmē milzu peļņu. Kā atklāja Rūperts Adamss, vidējā likme uz karaliskajām derībām ir divas līdz sešas sterliņu mārciņas, kamēr vidējā likme uz futbola spēles rezultātu ir 14 mārciņas. Turklāt atšķirībā no sporta notikumiem, kur rezultātu var tikai minēt, karaliskajai ģimenei tuvu stāvoši cilvēki var jau zināt, vai Eltons Džons kāzās dziedās un vai Mildtonei būs kājās sarkanas kurpes."Mēs deram uz lietām, pāris lietām, uz kurām dažiem cilvēkiem var būt atbildes," uzsvēra Adamss. "Es būšu laimīgs, ja mēs iziesim pa nullēm."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

ES pakļauj sankcijām Irānas aizsardzības ministru

Eiropas Savienība (ES) piektdien pakļāvusi sankcijām Irānas aizsardzības ministru Mohamadu Rezu Aštiani un Revolucionāro gvardi par Krievijas apgādāšanu ar raķetēm un lidrobotiem, kas tiek izmantot...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits