Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

VIDEO: Ceremonijas laikā Janukovičam virsū uzkrīt vainags

Kurioza situācija notikusi Ukrainā Krievijas prezidenta Dmitrija Medvedeva vizītes laikā, kuru pat Ukrainas prezidenta administrācija lūgusi presei noklusēt. Brīdī, kad Ukrainas prezidents Viktors Janukovičs ar kaimiņvalsts prezidentu devās nolikt vainagu pie Nezināmā kareivja kapavietas, stiprā vēja dēļ vainags atdalījās no stiprinājuma un uzgāzās uz galvas V. Janukovičam.

Video, kas ievietots arī portālā YouTube, redzams, ka sākotnēji ar sarežģījumu cenšas tikt galā pats V. Janukovičs, bet pēcāk pie viņa atsteidzas apsargi, ar kuru palīdzību vainags atlikts atpakaļ pie stiprinājuma. Video redzams, ka apsargi piesteidzas pieturēt arī vainagu iepretim D. Medvedevam, lai negadījums negadītos arī Krievijas augstākajai amatpersonai.

Ukrainas prezidenta administrācija sākotnēji lūgusi presi nepublicēt kadrus no atgadījuma, V. Janukovičs bijis satraucies par savu imidžu, spriež newsru.com. Pēcāk viņš presei klāstījis, ka internetā apskatījis ziņas par vizītes norisi, bet, protams, atgadījumu ar vainagu nepieminēja, vien atzīmēja, ka ceremonija notikusi stipra lietus apstākļos.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NOSKATIES VIDEO


VIDEO: Janukovičam uzkrīt vainags

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits