Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +20 °C
Smidzinošs lietus
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Vilcienam Indijā ietriecoties svētceļnieku pūlī, dzīvību zaudējuši vismaz 37 cilvēki

Indijas austrumos vilcienam ietriecoties hinduistu svētceļnieku pūlī, pirmdien dzīvību zaudējuši vismaz 37 cilvēki, ziņo amatpersonas. Negadījums izraisījis nekārtības, kuru laikā viens vilciena mašīnists nogalināts, bet sastāva vagoni - aizdedzināti.

Traģiskais negadījums noticis Bihāras štata Saharsas apgabalā Dhamaras Ghatas mazpilsētas stacijā, kas atrodas 248 kilometru attālumā no štata galvaspilsētas Patnas. Kaut arī pirms dzelzceļa pārbrauktuves dedzis sarkanais signāls, cilvēki šķērsojuši sliedes, skaidroja uzņēmuma Indian Railways preses pārstāvis. Tad arī noticis nelaimes gadījums.

Starp bojāgājušajiem ir deviņas sievietes un četri bērni. Desmitiem cilvēku ir ievainoti, taču to patiesais skaits šobrīd nav zināms, jo cietušie tika nogādāti uz dažādām slimnīcām.

Jau pēc negadījuma pūlis uzbrucis starpštatu dzelzceļa satiksmes pasažieru vilcienam Rajya Rani Express un vairākus vagonus aizdedzinājis, bet vienu no mašīnistiem nolinčojis. Otrs mašīnists guvis smagus ievainojumus. Pūlis izdemolējis arī staciju, taču stacijas personālam izdevies aizbēgt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

ES pakļauj sankcijām Irānas aizsardzības ministru

Eiropas Savienība (ES) piektdien pakļāvusi sankcijām Irānas aizsardzības ministru Mohamadu Rezu Aštiani un Revolucionāro gvardi par Krievijas apgādāšanu ar raķetēm un lidrobotiem, kas tiek izmantot...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits