Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Dīvainās slepkavības ar arbaletu Vācijā: Atrod vēl divus līķus

Pēc tam, kad Vācijas likumsargi paziņoja par Bavārijā kādas viesnīcas numuriņā atrastiem trim cilvēkiem, kas miruši no arbaleta šāvieniem, 650 kilometrus no minētās vietas dzīvoklī atrasti vēl divi miruši cilvēki - arī sašauti ar arbaletu, vēsta BBC.

Viesnīcā atrasti miruši trīs cilvēki - divas sievietes un viens vīrietis. 53 gadus vecs vīrietis ar 33 gadus vecu sievieti gulējuši gultā un bija sadevušies rokās. Vīrieša krūtīs bija trīs bultas, bet galvā - vēl divas. Sieviete bija nogalināta ar vienu šāvienu galvā un vienu šāvienu krūtīs.

Trešā sieviete - 30 gadus veca - gulēja zemē pie gultas. Šaušanas leņķis - bulta ieurbusies galvā no apakšas rajonā starp kaklu un zodu - liecina par pašnāvību. Vismaz virspusēji telpā nekas neliecināja par to, ka būtu notikusi cīkstēšanās, paziņoja Vācijas policija.

Turpat telpā somā atrasti vairāki arbaleti. Citi viesnīcas viesi trijotni, kas ieradās aizvadītās nedēļas piektdienā, Vācijas medijiem raksturoja kā savdabīgu. Piektdien visi trīs tikai sasveicinājušies, tad devušies uz savu numuriņu.

Dzīvoklī, kurš atradās 650 kilometru attālumā no viesnīcas un kurā likumsargi uzgāja divus ar arbaletu nošautus cilvēkus, dzīvoja 30 gadus vecā sieviete.

Pagaidām vēl nav oficiālas informācijas par to, kādas saiknes bija starp visiem pieciem notikumā iesaistītajiem cilvēkiem, bet izdevums Merkur izteica apgalvojumu, ka 30 gadīgā sieviete, kas atrasta viesnīcā Bavārijā, ir māsa vienai no dzīvoklī Vitigenā uzietajām sievietēm.

Precīzi nav zināms, cik ilgi divi līķi atradušies dzīvoklī - policija tos atklāja pēc tam, kad kaimiņi sūdzējušies par nepatīkamu smaku, aizdomīgi šķitis arī tas, ka dzīvokļa iemītnieku pastkaste jau bija pilna un sūtījumus neviens neizņēma.

Šobrīd tiek veiktas ekspertīzes, pirmie rezultāti gaidāmi jau tuvākajā laikā.

Top komentāri

M
M
Vatson, krāmējiet čemodānus un paķeriet līdzi savu revolveri, mēs tūlīt kāpjam vilcienā, kas ved uz Bavāriju! Un paķeriet līdzi rīta avīzes, nepaspēju līdz galam izlasīt ziņu!
jautājums
j
Vai slepkavības ar dunčiem vairs neliekas dīvainas? Vai kļuvušas par ikdienu?
Aizsajūsmasaizrāvāselpa
A
Aizliegt! Aizliegt arbaletus! Bultas arī aizliegt!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits