Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Itālijā kalašņikoviem bruņoti uzbrucēji aplaupa apsardzes firmas furgonus

Kalašņikoviem bruņoti uzbrucēji pirmdien Itālijā aplaupījuši divus apsardzes firmas furgonus, nozogot naudu un zelta stieņus vairāku miljonu eiro vērtībā. Autofurgoni aplaupīti uz šosejas, kas savieno Milānu un Komo.

Laupīšana bija labi organizēta. Noziedznieki nobloķēja ceļu ar kravas automašīnu, raidīja brīdinājuma šāvienus gaisā un izmantoja dūmu granātas. Bēgot laupītāji četru kilometru garumā izkaisīja uz ceļa naglas, lai aizkavētu policijas pakaļdzīšanos.

Mediji sākotnēji ziņoja, ka laupītājiem izdevies nozagt naudu un zelta stieņus aptuveni desmit miljonu eiro (septiņu miljonu latu) vērtībā, bet apsardzes firma Battistolli vēlāk paziņoja, ka mediji krietni pārspīlē.

Battistolli preses pārstāvis informēja, ka zaudējumi joprojām tiek aplēsti, bet norādīja, ka firmai zādzība skaitītos liela arī tad, ja atklātos, ka nozagti divi miljoni eiro. Laupītāji aizbēga trīs automašīnās, kas vēlāk tika atrastas pamestas kādā nomaļā saimniecībā.

Šveices mediji ziņoja, ka aplaupītie furgoni bijuši ceļā uz Šveici, kur pēdējā laikā ieplūst lielas skaidras naudas summas un zelts no Itālijas, kur varasiestādes pastiprinājušas cīņu pret krāpšanos ar nodokļiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits