Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Izmeklētāji šķetina šokējošo ģimenes nogalināšanu Francijas Alpos

Francijas un Lielbritānijas izmeklētāji šķetina mīklaino slepkavību Ansī ezera apkaimē Francijas Alpos, kurā nogalināti četri cilvēki. Policija norādījusi, ka priekšā vēl garš un sarežģīts izmeklēšanas process, lai noskaidrotu, kādēļ gaišas dienas laikā nošauta britu tūristu ģimene un kāds franču riteņbraucējs. Netiek izslēgts it neviens iespējamais uzbrukuma motīvs. Izskanējušas versijas, ka tā bijusi bruņota laupīšana, iztraucēts narkotiku darījums vai brāļu strīds par mantojuma sadali, norādīja CNN. Brālis pats ieradies policijā, lai noliegtu ziņas par strīdiem naudas dēļ.

Britu policija nedēļas nogalē pārmeklēja ģimenes māju Lielbritānijas Sari grāfistē, cerot atrast kādas norādes. Pagājušajā nedēļā ložu sacaurumotā auto atrasta nogalināta ģimene - 50 gadu vecais irākiešu izcelsmes Lielbritānijas pilsonis Sāds el Hili, viņa sieva un sievasmāte. Blakus auto uziets kāds nošauts franču riteņbraucējs, kurš, visticamāk, gadījies uzbrucējiem ceļā slepkavības brīdī. «Visi četri nogalināti ar vairākiem ložu šāvieniem, un visiem četriem divreiz iešauts galvā,» BBC citēja prokuroru Ēriku Mailo. Tas mudinot domāt, ka uzbrucējs bijis profesionāls slepkava.

Uzbrukumā ar smagiem ievainojumiem izdzīvojusi septiņus gadus vecā meita, bet viņas četrus gadus vecā māsa brīnumainā kārtā nav skarta. Jaunākā meitenīte atrasta zem abu sieviešu līķiem auto aizmugurējā sēdeklī tikai astoņas stundas pēc policijas ierašanās, jo bijusi tik iebiedēta, ka nav kustējusies un izdvesusi ne skaļas. Meitene uzbrukumā paslēpusies zem mātes svārkiem un, iespējams, tieši tāpēc palikusi nepamanīta. Vecākā māsa atrodas mākslīgi izraisītā komā un pārcietusi vairākas operācijas, taču viņas stāvoklis raksturots kā stabils. Izmeklētāji cer, ka viņa vēlāk varētu sniegt liecību, kas palīdzētu atšķetināt neskaidro slepkavību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits