Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Lielbritāniju sajūsmina vēsts par prinča Viljama kāzām

Miglā un ekonomiskajās nebūšanās ieskauto Lielbritāniju otrdien pāršalca prieka vēsts - princis Viljams apņems par sievu savu ilggadējo draudzeni Keitu Midltoni. Tās būs lielākās britu karaliskā nama kāzas kopš 1981. gada, kad laulības ostā iestūrēja Viljama vecāki princis Čārlzs un princese Diāna.

Karaliskās ģimenes pārstāvji apliecināja, ka Viljams un K. Midltone saderinājušies oktobrī, esot ceļojumā Kenijā. Pāra kāzas notiks nākamā gada pavasarī vai vasarā Londonā, tomēr pagaidām konkrēts lielā notikuma datums netiek izpausts.

Sajūsmu par lieliskajiem jaunumiem paudusi prinča vecmāmiņa Lielbritānijas karaliene Elizabete II un viņas vīrs princis Filips. Prieku neslēpa arī premjerministrs Deivids Kamerons, sakot, ka tā būs liela diena visai valstij, un novēlēja jaunajam pārim «lielisku kopdzīvi», vēsta BBC. Viņš piebilda, ka šo ziņu saņēmis valdības sēdes laikā un ministri to uztvēruši ar «prieka saucieniem» un «sitieniem pa galdu».

Viljams un Keita iepazinās 2001. gadā, uzsākot studijas universitātē Skotijā. Sabiedrībā par jauniešu attiecībām kļuva zināms pēc tam, kad 2004. gadā presē parādījās attēls, kur viņi bija redzami kopā atpūšoties kādā Šveices slēpošanas kūrortā. 2007. gadā prese ziņoja, ka pāris ir izšķīries, tomēr pēc neilga laika tas attiecības atjaunoja.

K. Midltone nāk no turīgas, bet ne aristokrātiskas ģimenes, kam pieder pa pastu piegādājamo rotaļlietu un svētku rotājumu firma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits