Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Mančestras terora akts: Sievietes dzīvību izglābis viedtālrunis

Kādas Mančestras terora aktā smagi ievainotas sievietes dzīvību, visticamāk, izglābis viedtālrunis, vēsta BBC.

Brīdī, kad terorists Salmans Abedi cilvēku pūlī detonēja spridzekli, kurā kā šķembu materiāls tika izmantoti uzgriežņi, Lisa Bridžeta runāja pa telefonu. Viens no uzgriežņiem norāva Bridžetas pirkstu, iztriecās cauri mobilajam tālrunim, sievietes vaigam un iestrēga deguna dobumā. Viņas vīrs uzskata, ka tālrunis palīdzējis gan mainīt uzgriežņa lidojuma virzienu, gan būtiski samazināt improvizētās šķembas ātrumu, tādējādi paglābjot sievieti no vēl smagākām traumām.

"Tas, ka viņa sprādziena brīdī runāja pa telefonu, visticamāk, izglāba viņai dzīvību," ierakstā Facebook paziņoja Lisas vīrs Stīvs Bridžets.

Jau vēstīts, ka pirmdien Mančestrā terorista sarīkotā sprādzienā uzreiz pēc popzvaigznes Arianas Grandes koncerta beigām gāja bojā 22 cilvēki, bet vēl 64 tika ievainoti, daudzi no viņiem smagi. 

Varas iestādes uzskata, ka Salmans Abedi nedarbojās viens - bumba bija pedantiski rūpīgi izgatavota, kas nav pārāk bieža parādība šādos gadījumos. Tāpat izskan versijas, ka Abedi apmācījuši grupējuma Islāma valsts kaujinieki. 

Pēc notikušā Lielbritānijā izsludināts augstākais terora draudu līmenis, kas paredz aktivizēt operāciju Temperer - izvietot karavīrus publiskās vietās un pie valstiski svarīgiem objektiem.

 

 

 

Top komentāri

jauki
j
Likvidējam policiju un ielās izvedam armiju. "Some 20,000 police jobs have been cut since the Conservatives came to power in 2010 and budgets slashed by around 4% every year when May was Home Secretary." http://www.mirror.co.uk/news/politics/theresa-warned-manchester-police-officer-10497970
stulbtālruņu lobijs
s
Stulbtālruņi ne tikai palīdz visātrāk un vislabāk identificēties ar piespiedu kārtā lietojamu aplikāciju StupidID, bet darbojas arī kā bruņuvestes! Tikai pērciet stulbtālruņus!! Pērciet!!! Kāpēc jūs nepērkat??? Es taču bankrotēšu!!!!!!!
Carry on!
C
Pierodiet! https://www.youtube.com/watch?v=v4vWR5BpDdQ
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits