Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Meitu izvarotāji arī Kolumbijā un Itālijā

Svētdien Kolumbijā tiesas priekšā stājās Arsebio Alvaress, kuru apsūdz meitas ieslodzīšanā un daudzkārtējā seksuālā izmantošanā. Viņa meita Alba Nidija apgalvo, ka 58 gadus vecais vīrietis viņu pirmo reizi izvarojis desmit gadu vecumā un turpinājis to darīt 25 gadus. Viņiem piedzimuši 11 bērni, trīs no tiem mira drīz pēc nākšanas pasaulē. Pārējie tagad nodoti valsts aprūpē. Bērnu tiesību aizstāvji jau pieprasījuši A.Alvaresam piespriest mūža ieslodzījumu.

A.Alvaress tiesā noliedza apsūdzības, sakot, ka sieviete nav viņa īstā meita un bijusi mierā ar abu attiecībām. "Es viņu adoptēju. Mēs vienojāmies par romantiskām attiecībām, jo viens otru patiesi mīlējām," viņa teikto citē The Times. A.N.Alvaresa to noliedz, apgalvojot, ka izvarošana sākusies jau bērnībā, drīz pēc mātes nāves, taču līdz šim viņa nebija iedomājusies par to ziņot policijai. Uz to viņu ar pūlēm pierunājis tikai kāds vietējais mācītājs pēc grēksūdzes noklausīšanās.

"Es viņu vienmēr esmu cienījusi kā savu tēvu, un viņš arī ir mans tēvs. Mēs nekad nerunājām, kāpēc to darām. Dažreiz es pajautāju, bet viņš tad atbildēja, ka tā ir Dieva griba," sieviete stāstīja žurnālistiem.

Savukārt Itālijas policija piektdien paziņoja, ka tai izdevies notvert tēvu un dēlu, kurus tur aizdomās par māsas, meitu un mazmeitu vairākkārtēju izvarošanu. Saskaņā ar pašas stāstīto vecākā vīrieša meita tika seksuāli izmantota kopš 16 gadu vecuma. Trīs gadus vēlāk viņa aizbēga no mājām un centās nosūdzēt tēvu vietējai policijai, taču ne lietas izmeklētāji, ne psihiatrs sievietei toreiz nenoticēja un nogādāja viņu atpakaļ mājās. Bēgšana izdevās tikai pērn oktobrī — piecpadsmit gadu pēc pirmā mēģinājuma, ziņo CNN.

Sieviete, kuras vārdu izmeklētāji neatklāj, apgalvo, ka tēvs ar laiku pierunājis arī brāli iesaistīties viņas izvarošanā. Pēc kāda laika abi vīrieši to esot sākuši darīt arī ar sievietes brāļa meitām.

Abi apsūdzētie noliedz savu vainu, un viņiem daļēji pievienojušies pārējie vecākā vīrieša bērni. "Mans tēvs nav pedofils," ziņu kanālam Sky24 apgalvoja sievietes māsa. "Mans brālis gan. Viņš izvaroja savas meitas vēl mazotnē." Viņas brālis, paužot atbalstu tēvam, uz rokas uztetovējis viņa seju. Arī viņš apgalvoja, ka tēvs nav izvarojis māsu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits