Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Vācijas elite emocionālā vēstulē vēršas pie britiem

Vairāk nekā divdesmit Vācijas sporta, politikas, biznesa un kultūras sfēru pārstāvji parakstījuši emocionālu vēstījumu Lielbritānijai, rakstot, ka "britiem Vācijā un Eiropā vienmēr būs draugi," vēsta vācu izdevums DW.

Laikrakstā Times piektdien tika publicēts Vācijas elites atgādinājums, ka britiem durvis uz Eiropas Savienību vienmēr paliks atvērtas. 

"Lielbritānija ir daļa no tā, kas mēs, eiropieši, esam," rakstīts vēstulē. "Un tādēļ mēs turpināsim skumt pēc Lielbritānijas. Mums pietrūks leģendārā britu melnā humora un iešana uz krogu pēc darba, lai dzertu alu. Mums pietrūks tējas ar pienu un braukšanas pa ceļa kreiso pusi."

Vēstuli parakstīja gan vairāku vadošo politisko partiju, gan tādu uzņēmumu kā Daimler un Airbus pārstāvji, kā arī slavenības, piemēram, bijušais futbolists Jenss Lēmans.

Laikrakstā publicētā vēstule tika pabeigta ar piebildi, ka tās autori vēlas, lai Lielbritānija paliktu Eiropas Savienībā. 

Top komentāri

ļuļa
ļ
jā jā, īstenie parakstītāji, gudrās galvas. šitais pats daimler šefs bēgļu krīzes sākumā parakstīja atbalsta vēstuli merkelei un stāstīja, kā nu šis atrisinās ar imigrantiem darbaspēka problēmas. statistika uz šodienu - daimler strādā tieši 0 imigrantu. āmen.
Britu atbilde
B
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6606705/BBC-Question-Time-audience-erupt-applause-cheers-prospect-no-deal-Brexit.html
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Makrons brīdina, ka Eiropa "ir mirstīga"

Francijas prezidents Emanuels Makrons ceturtdien aicinājis Eiropu stāties pretī problēmām mainīgajā pasaulē un brīdinājis, ka "mūsu Eiropa šodien ir mirstīga un tā var nomirt".

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits