Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Krievijā ēģiptietim piespriež pusotru gadu ilgu cietumsodu par urinēšanu Mūžīgajā ugunī

Krievijas pilsētas Volgogradas Centra rajona tiesa pieņēmusi notiesājošu spriedumu Ēģiptes pilsoņa lietā, kurš Jaungada naktī bija nokārtojis mazo vajadzību Mūžīgajā ugunī pilsētas centrā. Lai arī ēģiptietis apgalvoja, ka nav apzinājies, kādu vietu viņš apgāna, tiesa piesprieda viņam brīvības atņemšanu uz gadu un sešiem mēnešiem, lemjot, ka sods jāizcieš kolonijā – apmetnē (в колонии-поселении), vēsta aģentūra Interfax.

Aģentūra arī norāda, ka apsūdzība prasīja piespriest trīs gadus ilgu cietumsodu tādā pat režīmā. Tāpat tiek vēstīts, ka pats Muhameds Montafers pēc sprieduma pasludināšanas izplūdis asarās. „Šis sods būs nāve manai ģimenei, kura dzīvo Ēģiptē,” paziņojis notiesātais. Pēc viņa vārdiem, viņš nav zinājis, ka tas ir memoriāls. „Es negribēju nevienu aizskart. Es nezināju, ka tas ir kaps un piemineklis cīnītājiem pret fašismu,” apgalvoja M.Montafers.

Interfax atgādina, ka viss notika Jaungada naktī. 23 gadus vecais Ēģiptes pilsonis Muhameds Montafers, uzkāpis uz Mūžīga uguns postamenta Varoņu alejā Volgogradā, nokārtoja tur savas dabiskās vajadzības. Kad kāds garām ejošs vīrietis pauda savu neapmierinātību ar tādu rīcību, M. Montafers atbildēja asi un agresīvi, kamdēļ konflikts pārauga kautiņā.

Ēģiptieti aizturēja, bet pēc tam arestēja uz 10 diennaktīm. Vēlāk viņš atzinās, ka atzīmējis Jauno gadu, dzerot absintu ar šampanieti, kamdēļ nav bijis spējīgs adekvāti izprast apkārt notiekošo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits